Egyéb kategória

Brutális Barbie horror áron – Utolsó pillanatos játéktippek gyereknapra

Barbie örök, Barbie klasszikus és Barbi baromira drága is tud lenni. Igen ám, de hogyan válasszunk jól, ha a munka, gyereknevelés és napi teendők szentháromságában elveszünk és most jut eszünkbe, hogy hoppácska, vasárnap már gyereknap, nem vettünk még semmit! Vendégszerzőnk YouTube-videós, akit rajongói csak Játékteszt Dávid néven hívnak, őt kértük meg, hogy adjon pár tippet, mondja el, mik most a trendek.

vous - 2018.05.26.
Brutális Barbie horror áron – Utolsó pillanatos játéktippek gyereknapra

A legdrágább, valóban a legtartalmasabb

A Barbie Dream Camper, magyarul álom lakóautó egy hatalmas méretű játék, ugyanis az autó szétnyitásával több mint 60 centiméteres játéktér keletkezik. Ebben van kemping szett, éjszakázásra alkalmas helyiség, csúszdával és lépcsőkkel felszerelt medence, oldalról megközelíthető konyha és fürdőszoba. Ez elsőre nem kevés történet eljátszásához alkalmas, de ha meglátja az árát, biztosan elgondolkodik, nem fogja-e gyereke 3 nap után betolni a többi játék közé.

Objektum doboz

Árát tekintve ugyanis meglehetősen borsos, ugyanis 30-42 ezer forint között kapható, attól függően, ki, mennyire ügyesen keres a találatok között.

Zenélő, prüszkölő paciparty hajszálnyit olcsóbban

A Barbie Dream Horse intelligens lova reagál az érintésre és a hangra, ahogy az a videóban is látható, be sem áll a szája. 30-nál is több reakcióra képes, úgymint előresétálás, teljes kört tud fordulni és játék közben nyeríteni. Három különböző dalt tud lejátszani, sőt három különböző táncot is bemutat. Kikefélhető a sörénye. Viszont, ahogy a videóban is látszik, stabil, sík terepre van szüksége, különben megbotlik és eldől a játék.

Objektum doboz

28-40 ezer forint között kapható a játék, vagyis érdemes a szülőknek is beszállni, ha nem akarják, hogy pár nap alatt a polcon kössön ki.

Pillangószárnyú tündér Barbie Dreamtopiából

A képzelet igazán szárnyra kelhet ezekkel a mesés, repülő szárnyú Barbie tündérbabákkal. Plána, ah egy fiú teszteli, aki egyből harcolna két ilyen Barbie-val. A játéknál ugyanis rá lehet csatolni a színpompás szárnyat Barbie hátára, ami pillangószárny alakú és mintázatú. Aztán háromszor meghúzható az öve elejébe rejtett zsinórt. Ha megnyomjuk a gombot a nyakláncán, a szárnak az égbe röpülnek.

Objektum doboz

A játékélmény cirka 5-7 ezer forintért kapható.

A legújabb, egyben legolcsóbb, talán a legpraktikusabb is

A Barbie-sorozat egyik legutóbbi trendje az On the Go. Barbie első pályarendszere, ami új, már-már fiús logikával felépített játéklehetőséget jelent. Barbie és barátai ugyanis olyan pónikkal, autókkal és robogókkal közlekedhetnek, amik tényleg mozognak. Példának okáért csak meg kell nyomni a pónik mellkasán található gombot és azok már lovagolnak is. A lovak a motorizált lábaknak köszönhetően bármilyen sík felületen képesek sétálni. Ezek a kb. 10 centis babák szerencsére nem vagy csak nagyon nehezen nyelhetők le, ami nem utolsó szempont, ha kicsiknek veszik.

Objektum doboz

A játék 4 000.- Forintba kerül, amivel ár-érték arányban talán ez éri meg a legjobban, hiszen a legolcsóbb, mozog és a különböző elemek összeszerelhetők, újabb történetek játszhatók el velük.

További játéktesztek a YouTube-on és Facebookon

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.