Egyéb kategória

Ők lesznek A Nagy Duett új évadának zsűritagjai

Hamarosan új évaddal tér vissza A Nagy Duett – a versenyzők profi felét már ismerjük és azt is tudjuk, ki lesz a műsorvezető, ezúttal pedig az is kiderült, hogy kik foglalnak majd helyet a zsűriasztalnál.

vous - 2018.03.23.
Ők lesznek A Nagy Duett új évadának zsűritagjai

Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi, Marcellina, Tóth Andi, Wolf Kati, Gergely Róbert, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Szabó Ádám és Takács Nikolas lesznek a TV2 A Nagy Duett 2018-as évfolyamának profi versenyzői.

Párjuk egyelőre még nem nyilvános, de a prómóhoz készült kisvideókból azért sejthető. Szerintünk Gergely Róbert párja Megyeri Csilla lesz, Kollányi Zsuzsi Kamarás Ivánnal áll majd színpadra, Takács Nikolas pedig Tápai Szabinával versenyez majd  – ezek csak a mi erős tippjeink, hivatalos bejelentés még nem történt.

Forrás:
TV2

Azt viszont már kommunikálta a csatorna, hogy Liptai Claudia vezeti majd a műsort, és azt is, hogy Kasza Tibi mellett két új zsűritag pontozza majd a versenyzőket. 

Kasza Tibi zsűritagként a hatodik évadban két új társat kap maga mellé Nagy Adri és Pápai Joci személyében.

– írják közleményükben.

Forrás:
TV2

Pápai Joci a tőle megszokott formát ígéri:

Nem szeretném komolyra venni a zsűrizést, ahogy a Sztárban Sztár műsorában, itt is nagy hangsúlyt fektetek majd a humorra.

Nagy Adri egyáltalán nem lesz szigorú, ő is a humor oldalán áll: „Én is izgatottan várom az első adást, akárcsak a színpadra lépő énekesek, hogy az amatőr párjaikról ne is beszéljek. Sosem voltam hasonló szerepben, úgyhogy nagy kihívás számomra, hogy ezúttal a zsűriszékben ülök.

Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat” 

Kasza Tibi pedig veteránként tartja majd össze a csapatot:

„A Nagy Duett a televíziós karrierem első fontos műsora, így mindig különleges marad a szívemnek, mondhatni, együtt nőttem fel a műsorral. Mindegyik zsűri más és más volt, de mindenkivel nagyon jó volt együtt dolgozni.

Adrival és Jocival jóban vagyunk a magánéletben is, így biztos vagyok benne, hogy ezúttal is családias, csipkelődős, vicces lesz a hangulat, és szórakoztató pillanatokban nem lesz hiány. Alig várom, hogy elkezdődjön a hatodik évad” 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.