Egyéb kategória

Nahát! Kitaláljátok, ki szerepel Justin Timberlake legújabb klipjében?

Justin Timberlake körül az utóbi időben elég nagy a felhajtás: új albummal (és temérdek új klippel) jelentkezik, valamit ő lesz a 2018-as Super Bowl fellépője, ahol egyes pletykák szerint lesz egy meglepetés fellépő is JT mellett a színpadon. Ami viszont ennél most egy fokkal érdekesebb, hogy megjelent albumának címadó dalához a klip, amely szintén tartogat egy „meglepetés vendéget”.

vous - 2018.02.02.
Nahát! Kitaláljátok, ki szerepel Justin Timberlake legújabb klipjében?

Justin Timberlake januárban nagyjából hetente jelentkezett új klippel és dallal. A Filthy című dal volt az első kislemez Man of the Woods című nagylemezről, ami már elérhető és letölthető.

Péntekre virradóra megjelent az album címadó dalához a kisfilm, amelyben Justin felesége, Jessica Biel is szerepet kapott. A videóban egy szuper romantikus koerográfiát táncol el a házaspár. 

Objektum doboz

A Super Bowl döntőjét egyébként február 4-én rendezik Minneapolisban, és ne feledjétek, egyes srácoknak ez ünnepnap, így ha szívesen kedveskednétek nekik valami finomsággal a döntőre, itt szemezgethettek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: