Egyéb kategória

Még Bruno Mars is rosszul ejti a Versace nevet

Donatella Versace 73 kérdést válaszolt meg a Vogue-nak, amelyből kiderült, hogy az idegesíti leginkább, hogy még mindig vannak, akik rosszul ejtik a Versace nevet. 

vous - 2018.02.01.
Még Bruno Mars is rosszul ejti a Versace nevet

Nagyon sokszor eljátszottunk már azzal a gondolattal, mit hogyan is kellene helyesen kiejteni:

Ezúttal pedig Donatella Versace hívta fel a figyelmet egy aprócska bakira! Emlékeztek még a Showgirls című filmre? A film főszereplője kellemetlen helyzetbe kerül, mikor megdicsérik a ruháját. Büszkén újságolja el, hogy 

a „Verszész”-ben vette.

Objektum doboz

Természetesen Versace-éra gondol. Azonban nem ő az egyetlen, aki rosszul ejti a legendás nevet. Gyakorlatilag Bruno Mars és az angol anyanyelvűek 90%-a rosszul ejti még. A híres dalban Bruno „verszácsi”-t énekel… (És ezt hagyták neki!) 

Nos, ez Donatellát egy kicsit zavarja, hiszen az VERSZÁCSE – szóval mi, magyarok jól ejtettük. Ez azért fordulhat elő, mert angol nyelven az „e” betűt „i”- nek ejtik… 

Objektum doboz

A Donatellával készült interjút pedig itt megnézhetitek

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!