Egyéb kategória

Egyetlen előadó uralta az idei Grammy-gálát – nagy vesztese is lett az estnek

Magyar idő szerint január 29-én, hétfő hajnalban rendezték meg a 60. Grammy-díjátadó-gálát, melyet 2003 után ismét a Madison Square Gardenben, New Yorkban tartottak. (2004 óta a los angelesi Staples Centerben rendezték meg.) Az esemény házigazdája idén James Corden volt, és fellépett többek között Lady Gaga, Pink, Elton John, Sam Smith és Luis Fonsi is.

vous - 2018.01.29.
Egyetlen előadó uralta az idei Grammy-gálát – nagy vesztese is lett az estnek

A legtöbb jelölést idén Jay-Z kapta, összesen 8 kategóriában volt érdekelt, azonban ebből egyet sem tudott díjra váltani. Blue Ivy lenyűgözően reagálta le ezt.. Igazából Jay Z és Beyoncé kislánya, Camila Cabello szavait hallva csitította le szüleit, akik teljes áhitattal hallgatták, ahogyan Camilla arról beszél, hogy milyen érzés volt tele reményekkel megérkezni az orszgába.

Objektum doboz

Jay Z után a legtöbb jelölést Kendrick Lamar kapta: 7 jelölését 5 díjra váltotta, de  

Bruno Mars ennél is jobb volt:  6 jelölését, 6 díjra cserélte, ezzel ő lett az est abszolút győztese.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ezen kívül pop kategóriában két szobrocskát kapott Ed Sheeran, Shakiráé a legjobb latin album, míg a legjobb elektronikus albumért járó szobrot a német Kraftwerk hozta el. Jutalmazták még a Rolling Stonest, valamint posztumusz Grammy-díjat kapott többek között Carrie Fisher színésznő és Leonard Cohen énekes.

Objektum doboz

 Az eddigi évek nagy „Grammy-győztese”, Taylor Swift 2 kategóriában volt jelölve, de díj nélkül távozott.

Az eseményen a hírességek jelentős része fehér rózsát viselt, ezzel tiltakozva a nők elleni szexuális erőszak és hátrányos megkülönböztetés ellen. A műsorban pedig Hillary Clinton zenészek társaságában felolvasott Michael Wolff Tűz és düh – Trump a Fehér Házban című bestselleréből.

Az év albuma

24K Magic — Bruno Mars

Az év dala 

That’s What I Like — Bruno Mars

Az év felvétele

24K Magic — Bruno Mars

Az év felfedezettje

Alessia Cara

miley

Meglepő Grammy-ruhák – A nadrágkosztümök uralták a vörös szőnyeget

Az év eleji Golden Globe fekete éjszakája után a 60. Grammy-gálán is a Time's Up mozgalomé volt a főszerep. A vörös szőnyegen végigvonuló kedvencek ezúttal talpig fekete estélyik helyett egy szál fehér rózsával fejezték ki támogatásukat

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.