Egyéb kategória

Egyetlen előadó uralta az idei Grammy-gálát – nagy vesztese is lett az estnek

Magyar idő szerint január 29-én, hétfő hajnalban rendezték meg a 60. Grammy-díjátadó-gálát, melyet 2003 után ismét a Madison Square Gardenben, New Yorkban tartottak. (2004 óta a los angelesi Staples Centerben rendezték meg.) Az esemény házigazdája idén James Corden volt, és fellépett többek között Lady Gaga, Pink, Elton John, Sam Smith és Luis Fonsi is.

vous - 2018.01.29.
Egyetlen előadó uralta az idei Grammy-gálát – nagy vesztese is lett az estnek

A legtöbb jelölést idén Jay-Z kapta, összesen 8 kategóriában volt érdekelt, azonban ebből egyet sem tudott díjra váltani. Blue Ivy lenyűgözően reagálta le ezt.. Igazából Jay Z és Beyoncé kislánya, Camila Cabello szavait hallva csitította le szüleit, akik teljes áhitattal hallgatták, ahogyan Camilla arról beszél, hogy milyen érzés volt tele reményekkel megérkezni az orszgába.

Objektum doboz

Jay Z után a legtöbb jelölést Kendrick Lamar kapta: 7 jelölését 5 díjra váltotta, de  

Bruno Mars ennél is jobb volt:  6 jelölését, 6 díjra cserélte, ezzel ő lett az est abszolút győztese.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ezen kívül pop kategóriában két szobrocskát kapott Ed Sheeran, Shakiráé a legjobb latin album, míg a legjobb elektronikus albumért járó szobrot a német Kraftwerk hozta el. Jutalmazták még a Rolling Stonest, valamint posztumusz Grammy-díjat kapott többek között Carrie Fisher színésznő és Leonard Cohen énekes.

Objektum doboz

 Az eddigi évek nagy „Grammy-győztese”, Taylor Swift 2 kategóriában volt jelölve, de díj nélkül távozott.

Az eseményen a hírességek jelentős része fehér rózsát viselt, ezzel tiltakozva a nők elleni szexuális erőszak és hátrányos megkülönböztetés ellen. A műsorban pedig Hillary Clinton zenészek társaságában felolvasott Michael Wolff Tűz és düh – Trump a Fehér Házban című bestselleréből.

Az év albuma

24K Magic — Bruno Mars

Az év dala 

That’s What I Like — Bruno Mars

Az év felvétele

24K Magic — Bruno Mars

Az év felfedezettje

Alessia Cara

miley

Meglepő Grammy-ruhák – A nadrágkosztümök uralták a vörös szőnyeget

Az év eleji Golden Globe fekete éjszakája után a 60. Grammy-gálán is a Time's Up mozgalomé volt a főszerep. A vörös szőnyegen végigvonuló kedvencek ezúttal talpig fekete estélyik helyett egy szál fehér rózsával fejezték ki támogatásukat

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!