Világ

Ezt látnotok kell: így néznek ki most a t.A.T.u tagjai

Nyilván senkinek sem kell bemutatni Julija Volkovát és Lena Katyinát – a 2000-es években mindenki tudta, kik is ők, ha már nem is mond semmit a nevük. Ők voltak az orosz leszbikus (?) lányduó, a t.A.T.u. Döbbenetes, hogy megváltozott a külsejük... 

vous - 2017.12.29.
Ezt látnotok kell: így néznek ki most a t.A.T.u tagjai

All the things she said, all the things she said, running through my head, running through my head, running through my head! This. Is. Not. Enough. This is not enouuuuuuuugh!

 – ugye emlékeztek még ezekre a sorokra? A t.A.T.u legismertebb dalát és annak videoklipjét még ma is látjuk magunk előtt. A legnagyobb rejtély a lányduó kapcsán – hogy valóban leszbikusok-e – a mai napig nem derült ki (valószínűleg nem azok), viszont ez nagyban hozzájárult hirtelen jött népszerűségükhöz.

Többmillió lemezt adtak el a csajok, egészen pontosan 25 milliót világszerte, 2011-ben mégis visszavonultak.

Viszlát, holdjáró! Így ejtett örök sebet a szívemen a Spice Girls feloszlása Molnár Viola Anna

Victoria Beckham mikrofonját rendszeresen kikapcsolták: 18 meglepő tény a Spice Girlsről 

A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese – írhatnám, hogy minden ember be tudja azonosítani őket, de sajnos nem így van! (Ne is kérdezzétek!) De ti bizonyára kedveltétek a lánybandát, ezért is kattintottatok most ide. Hoztunk is 18 érdekes tényt a Spice Girlsről.

Bár nem telt el olyan sok idő, amióta nem láthattuk őket, mindig kamasz lányként emlékezünk rájuk… Nos, gyönyörű nők lettek a  t.A.T.u tagjaiból! Egy kisebb szünet után a csajok újra megpróbálkoztak a közös munkával, és itt-ott t.A.T.u-évfordulókon még fellépnek együtt.

 A 32 éves Julija közben szólókarrierjét egyengeti, a 33 éves Lena szintén, emellett pedig egy ukrán vetélkedő háziasszonya, és mindketten családot alapítottak.

Így néz ki ma Julija …

Forrás:
instagram.com
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 Újabban világos hajjal…

Objektum doboz

Így néz ki ma Lena… 

Forrás:
instagram.com
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

jenna

Így néz ki most a Hirtelen 30 fiatal Jennáját alakító színésznő 

A 2004-es, Hirtelen 30 című film a legtöbb fital lánynak meghatározó mozi az életében – minimum kétszer már láttuk, és minden alkalmommal imádtuk. Emlékeztek még a fiatal Jennát alakító színésznőre? Így néz ki most!