Világ

Ezért nem visel soha körömlakkot Katalin hercegné

Nem meglepő, hogy a brit királyi családnak, ez esetben Katalin hercegnének nagyon szigorú és komoly etikettszabályokat kell betartania. Így akármennyire is szeretné, nem festheti a körmeit még nude árnyalatokkal sem. 

vous - 2017.10.24.
Ezért nem visel soha körömlakkot Katalin hercegné

Ebben a cikkben már összeszedtem, hogy melyek azok a szavak, amelyeket a brit királyi család tagjai soha nem használhatnak. Most pedig már az is világos, hogy Katalin hercegné miért nem viselhet a nyilvánosság előtt műkörmöt, illetve körömlakkot.

Nos, egyrészt azért, mert a klasszikus öltözködéshez nem illik semmilyen körömlakk!

katalin

10 eset, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg megszegte a királyi protokollt

A brit királyi család jelenleg európai körútját járja, ahonnan elbűvölő fotók érkeztek róluk. Közben pedig egy zseniális videót találtunk Katalinról és Vilmos hercegről.

De a tényleges ok sem meglepő, a körömlakk nem fér meg a királyi etikett szabályaival. Az hagyján, hogy a színes lakk tabu, de a nude és annak árnyalatait sem viselheti Katalin a nyilvánosság előtt. Természetesen otthon, a négy fal között lakkozhat, de a nyilvánosság előtt maximum japán manikűrrel jelenhet meg.

Objektum doboz

Ez alól kivétel volt az esküvője, ahol egy nagyon finom árnyalatú, alig észrevehető manikűrt kapott. 

Objektum doboz

Nehéz a királynék sorsa…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.