Világ

Ezért nem visel soha körömlakkot Katalin hercegné

Nem meglepő, hogy a brit királyi családnak, ez esetben Katalin hercegnének nagyon szigorú és komoly etikettszabályokat kell betartania. Így akármennyire is szeretné, nem festheti a körmeit még nude árnyalatokkal sem. 

vous - 2017.10.24.
Ezért nem visel soha körömlakkot Katalin hercegné

Ebben a cikkben már összeszedtem, hogy melyek azok a szavak, amelyeket a brit királyi család tagjai soha nem használhatnak. Most pedig már az is világos, hogy Katalin hercegné miért nem viselhet a nyilvánosság előtt műkörmöt, illetve körömlakkot.

Nos, egyrészt azért, mert a klasszikus öltözködéshez nem illik semmilyen körömlakk!

katalin

10 eset, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg megszegte a királyi protokollt

A brit királyi család jelenleg európai körútját járja, ahonnan elbűvölő fotók érkeztek róluk. Közben pedig egy zseniális videót találtunk Katalinról és Vilmos hercegről.

De a tényleges ok sem meglepő, a körömlakk nem fér meg a királyi etikett szabályaival. Az hagyján, hogy a színes lakk tabu, de a nude és annak árnyalatait sem viselheti Katalin a nyilvánosság előtt. Természetesen otthon, a négy fal között lakkozhat, de a nyilvánosság előtt maximum japán manikűrrel jelenhet meg.

Objektum doboz

Ez alól kivétel volt az esküvője, ahol egy nagyon finom árnyalatú, alig észrevehető manikűrt kapott. 

Objektum doboz

Nehéz a királynék sorsa…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.