Egyéb kategória

Brühühü: a színésznő, akit egy márka sem öltöztetett fel az Emmyre – elmondjuk, mi a baj ezzel

Mint bizonyára tudjátok, a sztárok által viselt ruhák a vörös szőnyegen szponzorruhák – tehát ők nem fizetnek azért, hogy egy Versace csodában pompáznak, ellenben előszeretettel mondogatják az újságíróknak, hogy kinek a ruháját viselik. Ezzel a szituációval mindenki nyer. Az egyik nagy vesztese ennek a szokásnak Rachel Bloom színésznő, vagy mégsem?

vous - 2017.09.19.
Brühühü: a színésznő, akit egy márka sem öltöztetett fel az Emmyre – elmondjuk, mi a baj ezzel

Az történt, hogy Rachel Bloom színésznőt, a Crazy Ex-Girlfriend című sorozat szereplőjét egyik nagy tervező sem öltöztette fel az Emmyre – ezt a színésznő maga nyilatkozta le az esemény vörös szőnyegén. Hogy miért nem?

Objektum doboz

Rachel szerint ez azért történhetett, mert nem 0-ás méret (nálunk ez 32-es méretnek felel meg), így ő maga vásárolta meg Gucci ruháját az Emmyre, amivel saját elmondása szerint semmi probémája, hiszen nagyon tetszett neki, és megtehette, hogy megvegye. 

Objektum doboz

Még mielőtt megköveznétek a Guccit, érdemes elolvasnotok, mit gondolt az ügyről főszerkesztőnk, Eszter:

Többféle úton kerülhet a ruha a vörös szőnyegre. Van, amikor egy világsztárnak reklámszerződése van egy márkával, mint például most Jennifer Lawrence-nek a Diorral. Az esetek többségében a vörös szőnyegen is Dior ruhában látható, itt maximum azon kell a világsztárral dolgozó stylistnak gondolkodnia, a márkától mely darabokat kérjék el, és alakíttassák a színésznőre.

Amikor egy sztár tudja, hogy a vörös szőnyegre készül egyeztet a stylistjával, aki megkeres divatházakat, divattervezőket.

A tervezők számára reklám egy vörös szőnyeges megjelenés – főleg, ha az olyan nagy díjátadó, mint az Emmy vagy az Oscar –, de elképzelhetőnek tartom, hogy már van olyan tervező, akit nem kereshet meg akárki.

Egészen pontosan akárkinek a stylistja. A celebstylistok és a tervezők között ugyanis nagyon szoros a munkakapcsolat sok esetben.

Ugyanígy működik fordítva is, tervezők versenghetnek nagy sztárok (stylistjainak) kegyeiért is. Sajnos számomra nem derült ki végül, hogy a színésznő miért gondolja azt, hogy a konfekciómérete miatt nem kapott volna ruhát a Guccitól, hiszen meg sem kereste őket, viszont végül meg tudta venni magának, tehát a Gucci gyárt ilyen méretet.

Objektum doboz

Egyébként pedig a színésznő saját maga tiszázta a márkát: egy Twitter-bejegyzésben tudatta a világgal, hogy ő bizony nem kérte meg a Guccit, hogy öltöztesse fel. De akkor meg minek hagyta el a száját az, hogy őt nehéz felöltöztetni? Maximum 40-es méret lehet (ráadásul a kamera erre még rátesz), ami egy átlagos nő mérete.

sofía vergara

Diszkógömbök és white party – Ezek voltak az Emmy legizgalmasabb ruhái! 

Helyi idő szerint vasárnap éjjel lezajlott a 69. Emmy-díj-átadó, hollywoodi kedvenceink pedig ellepték a vörös szőnyeget. Úgy tűnik, a sztárok stylistjai idén formában voltak, sikerült szinte mindenkit vállalható ruhakölteménybe bújtatni. Míg sokan az elegáns szabásvonal mellett tették le a voksukat, addig voltak, akik kísérletezgettek színekkel, anyagokkal és kivágásokkal. Nézzétek meg az idei legizgalmasabb szetteket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.