Egyéb kategória

Így működik majd az iPhone 8 fizikai home gomb nélkül

Még konkrét megjelenési dátum sincs, de az biztos, hogy 2017 őszén érkezik az iPhone 8. Ez lesz az első iOS eszköz az Apple történelmében home gomb nélkül. Megmutatjuk, hogyan fog kinézni a gyakorlatban.

vous - 2017.08.24.
Így működik majd az iPhone 8 fizikai home gomb nélkül

A telefon valószínűleg egy virtuális home gombot, gombokat kap, a fizikai gomb jellemzőit replikálják. A kiszivárgott iOS 11 frissítés rámutat néhány olyan jellemzőre, amelyet az Apple bevethet. A legfrissebb iOS 11 bétához készült két videó került nyilvánossságra, amelyek bemutatnak néhány új home gomb tulajdonságot. 

iphone-7

Android vs. iOS: kiderült, melyik operációs rendszer használói a jobb emberek

Az iOS és Android táborok közötti háború befejeződhet. Egy furcsa, már-már felháborító dolgot állítanak a kutatók. Akik androidos készülékkel rendelkeznek, jobb emberek.

Ha kétszer megérintitek az iOS eszköz home gombját, megjelenik az éppen megnyitott alkalmazások gördíthető listája – csakúgy, ahogy a fizikai home gombnál. 

Objektum doboz

Ebből a videóból pedig kiderül, milyen képernyőgesztusokkal újítanak egy lezárt iPhone 8-on. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.