Egyéb kategória

Hat lábujj és deformált ujjak: sztárok és furcsa szexepiljeik

Senki sem tökéletes, még a hollywoodi sztárok sem. Összeálítottunk egy listát olyan sztárokról, akiknek valamilyen külső rendellenessége van, bizonyítva ezzel, hogy mindenki gyönyörű a maga módján, illetve hogy nem véletlenül van egy olyan szavunk, mint a SZEXEPIL!

vous - 2017.07.10.
Hat lábujj és deformált ujjak: sztárok és furcsa szexepiljeik

Kate Bosworth

A színésznő különösen megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik: az egyik szeme kék, a másik pedig barna. Ezt hívják heterochromiának, vagyis egy íriszen belül különböző árnyalatok jelennek meg. Hasonló a szeme Mila Kunisnak és Christopher Walkennek is.

Objektum doboz

Halle Berry 

Halle Berry jobb lábfején 6 lábujj van – állították sokan. A valóság azonban ennél sokkal unlamasabb, nincs 11 lábujja, és ezt meg is mutatja az alábbi videóban. Ez a pletyka Beyoncéről is kering, de ő állítólag még gyerekkorában megoperáltatta.

Objektum doboz

Vanessa Paradis

Amikor Vanessa fiatal volt, azt tanácsolták neki, hogy szabaduljon meg a híres hézagtól a fogai között (egyébként Madonna is ezt tette). De a lánynak megvolt a saját útja, és annak ellenére, hogy a fogorvosok szorgalmazták, nem változtatott rajta. Ez a sajátosság minden bizonnyal az egyedi varázsa.

Objektum doboz

blake

Akkor és most: sztárok legelső vörös szőnyeges fotója

Volt, aki tizenévesen, volt, aki még fiatalabb korában szüleivel, és akad olyan sztárcsaj, akire rá sem ismertünk vörös szőnyeges debütálásakor. Ahogy teltek az évek, úgy lettek a hollywoodi hírességek egyre kifinomultabbak, vagy mégsem? 

Seal

Gyermekként az énekes Seal veszélyes betegségben szenvedett: szisztémás lupusz. Szerencsére ma már jól van, de a hegek az arcán megmaradtak. Azonban ez sem befolyásolta abban, hogy a tehetsége megmutatkozzon, valamint azt sem, hogy szupermodelleket csábítson el.

Objektum doboz

Megan Fox

Még egy olyan szépségnek is, mint Megan, van apró „hibája”: a brachydactylia nevű rendellenesség rövidebbé teszi a hüvelykujját, a körme pedig egy kicsit szélesebb, mint a többi ujján.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek