Egyéb kategória

Robbanás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén – többen meghaltak

A manchesteri rendőrség kedd hajnali közlése szerint több halálos áldozata van annak a robbanásnak, amely Ariana Grande koncertje végén, a 21 ezer férőhelyes Manchester Arena rendezvényközpontban történt.

vous - 2017.05.23.
Robbanás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén – többen meghaltak

Hétfő este, helyi idő szerint este fél 11 után robbanás történt Ariana Grande manchesteri koncertjének végén. A manchesteri rendőrség kedd hajnali tájékoztatása szerint legalább 19-en életüket vesztették és 50-en megsérültek. A rendőrség közölte azt is, hogy terrorcselekményként kezeli a történteket.

Objektum doboz

Objektum doboz

 A brit közmédia úgy tudja: a terrorelhárítás vezetői Londonban gyülekeznek, és folyamatos kapcsolatban állnak a belügyminisztériummal. 

Objektum doboz

Ariana Grande nem sérült meg a robbanásban, hajnalban Twitteren fejezte ki együttérzését:

Megtörtem. Szívem legmélyéből sajnálom. Nincsenek szavak!

Objektum doboz

UPDATE: Már 22 halálos áldozata van a robbanásnak. A robbantást egy férfi követte el egy nála lévő házi készítésű pokolgéppel, melynek következtében ő maga is meghalt – írja a hirado.hu.

Az Iszlám Állam vállalta magára a manchesteri terrortámadást.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.