Egyéb kategória

Feladták a sztárlétet a nyugodt életért? Egykori celebek, akiknek teljesen átlagos munkájuk van

Vannak olyan egykori sztárok, akik kiábrándultak a hírnévből és a csillogásból, és inkább egy teljesen hétköznapi foglalkozást választottak maguknak. Persze akadnak olyanok is, akiknek nem volt választásuk, egyszerűen senki nem volt többé kíváncsi rájuk. Vagy így, vagy úgy, ezek a sztárok ma már olyan „normális” munkákat végeznek, mint ti vagy mi.

vous - 2017.03.15.
Feladták a sztárlétet a nyugodt életért? Egykori celebek, akiknek teljesen átlagos munkájuk van

Fura belegondolni, hogy a világ egykori legnagyobb slágerének előadója manapság egyetemi oktató, vagy egy ismert és imádott színész elmegy tanítani egy teljesen átlagos középiskolába. Az alábbi emberekkel szívesen elbeszélgetnénk, az biztos.

Tom Selleck

Mindannyiunk imádott Magnumja néhanapján még elvállal kisebb szerepeket (leginkább a hatalmas rajongótábora nyomására), de alapvetően már visszavonult a színészettől. Hatalmas birtokot vásárolt magának, ahol egy avokádóültetvényt hozott létre. Állítása szerint a farmon történő munka hatására végre megtalálta az egyensúlyt az életében, ami nagyon hiányzott neki a hírnévvel járó stressz miatt.

Objektum doboz

Nikki Blonsky

Talán ti is emlékeztek a duci, nagyszájú lányra a hatalmas sikerű, 2007-es Hajlakk című musicalből. Nikki Blonskyt már akkor is egészen véletlenül találta meg a szerep, semmilyen korábbi tapasztalata nem volt, ez volt élete első forgatása. Aztán próbálta ugyan meglovagolni ezt a sikert, de igazán sokra nem vitte. Manapság is jár néha meghallgatásokra, de közben fodrászként dolgozik egy New York-i szalonban, hogy eltartsa magát.

Objektum doboz

Liam Gallagher

Az Oasis együttest Liam és bátyja, Noel alapították, hatalmas sikereket értek el, de Noel egyszer csak kiszállt a bandából. Liam próbálkozott még a zenéléssel, de aztán feladta, és most saját divatmárkáját egyengeti Londonban, közepes sikerrel.

Objektum doboz

Tony Danza

A Ki a főnök? című sorozat főhőse a karrierjét bokszolással kezdte, aztán jött a színészkedés, majd a tanítás. Danza jelenleg egy philadelphiai iskolában tanít irodalmat, a diákjai meg nyilvánvalóan imádják őt. Ki ne tenné?

Objektum doboz

Chris Owen

Biztosan ti is emlékeztek az Amerikai pite filmek fura vörös hajú srácára. Owennek sajnos sosem sikerült befutnia, jelenleg egy szusiétterem pincére.

Objektum doboz

Vanilla Ice

Vanilla Ice mindig is egy „one-hit-wonder” maradt egyetlen valamirevaló számmal, szóval a karrierjének elég korán búcsút inthetett. Manapság ingatlanbefektetőként és -szakértőként keresi a kenyerét, és ha hinni lehet a pletykáknak, elég jól keres.

Objektum doboz

80-as-90-es-evek-hip-hop-klip-divat2

Akik oversize kabátban „akartak beszélni a szexről” – Sokat köszönhetünk a retró hiphopnak

Meg kellett akadályoznom, hogy úgy teljen el az Ice, Ice Baby nap a VOUS-n, hogy nem írunk arról az életérzésről, amit a ’80-as, de leginkább a ’90-es évek hiphopklipjei adnak. Már talán ki is találtátok, hogy rajongok ezért a műfajért, de leginkább a divatért, amit a ’90-es évek hiphopja, rapzenéje hozott, és ami máig velünk van.

A cikk ITT folytatódik.

M.C. Hammer

Az egykori rapper hatalmas adósságot halmozott fel, és csődbe is ment, de aztán sikerült felállnia a padlóról. Meglepő, de ma iPades alkalmazások fejlesztésével és a legpatinásabb egyetemeken való oktatással keresi a kenyerét.

Objektum doboz

Kevin Jonas

Miután kilépett a The Jonas Brothersből, Kevin létrehozta az étteremkereső mobilos alkalmazást, a Yoodot. És persze ezzel is hatalmas sikert ért el.

Objektum doboz

Te kikre emlékeztek ezek közül?

Ajánlott cikkek