Egyéb kategória

5 divathóbort, amiket jobb, ha letudtok 30 éves korotok előtt

A 20-as éveitekben a divat a ti saját cirkuszotok. A hely, ahol felfedezhetitek magatokat, ahol azzá alakulhattok akár csak egy napra is, akivé csak akartok. Ahol bármit kipróbálhattok (még a legborzalmasabb divathóbortokat is), mások pedig csak legyinteni fognak: fiatalság, bolondság. Ezt a 7 trendet például jobb, ha mindenki letudja még a 30-as évei előtt.

vous - 2017.03.13.
5 divathóbort, amiket jobb, ha letudtok 30 éves korotok előtt

A szívünkre tettük a kezünket (tegyétek ti is), és töredelmesen bevallottuk először magunknak, aztán most nektek is, milyen borzasztó cuccokat voltunk (és vagyunk) képesek felvenni a 20-as éveinkben. Én így 32 évesen már bevallhatom, sikerült megtalálni a saját stílusomat, tudom, miben érzem jól magam és azt is, mi áll jól. De eddig azért elég rögös volt az út.

Vannak olyan divathóbortok, amiket a 20-as éveinkben egyszerűen ki kell próbálnunk, amik szinte vonzanak, magukhoz hívnak minket, mi pedig nem tudunk ellenállni. Aztán amikre persze később csak bután nézünk, és azt kérdezzük magunktól, „itt mégis mit gondoltam?”. De ez így van jól, kellenek ezek a bolondozások, lehet, hogy elsőre butaságnak hangzik, de ettől is csak fejlődik az ízlésetek és a személyiségetek.

Íme 5 vicces divathóbort, amit ti is vállaljatok be 30 éves korotok előtt!

Flitterek a popsin

Objektum doboz

Crop topok

Objektum doboz

Kilátszó fehérnemű

Objektum doboz

Őrült platform cipők

Objektum doboz

Bármi, ami a kedvenc celebeiteket hirdeti

Objektum doboz

Nektek hány volt meg eddig ezekből?

Ajánlott cikkek