Egyéb kategória

WC-papír-táska és biciklikerék: mi folyik a Moschino divatbemutatóján?

Már megszokhattuk, hogy a divatbemutatókon néha hajmeresztő darabokat látunk, így nem is mindig kapjuk fel ezekre a fejünket. A Moschino divatshow-n viszont legutóbb olyan holmikban léptek kifutóra a modellek, amelyek mellett már nem tudunk szó nélkül elmenni.

vous - 2017.03.01.
WC-papír-táska és biciklikerék: mi folyik a Moschino divatbemutatóján?

Tudjátok, vannak azok a divatbemutatók, amelyektől eláll a szavunk is: például a Dior elvarázsolt erdős fashion show-ja, vagy amikor a párizsi haute couture divathéten egy 85 éves magyar modell sétált végig a kifutón. Na, ezekre tényleg azt mondjuk, hogy ez igen! Aztán ott vannak azok a bemutatók, amelyek egészen más okból maradnak meg az emlékezetünkben. Mint például a Moschino milánói divatshow-ja.

A Moschinónál gyakran előfordul, hogy egy ruha vagy táska csak úgy néz ki, mintha papírból vagy műanyagból készült volna, valójában igényes anyagokból tervezik meg őket. Olcsónak tűnik, de valójában méregdrága: mint ezek a kartonpapírnak tűnő ruhák.

Objektum doboz

 Vagy az a ruha, ami nagyon hajaz egy buborékcsomagolásra

Objektum doboz

A kalap már nem menő, hordjatok biciklikereket – esetleg zuhanyfüggönyt

Objektum doboz

És az abszolút kedvenc: a WC-papír-táska

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!