Egyéb kategória

Bocuse d’Or: kiderült, ki nyerte a versenyt!

Túl vagyunk a két versenynapon, és most az is kiderült, ki nyerte a 30. Bocuse d’Ort. Mutatjuk!

vous - 2017.01.25.
Bocuse d’Or: kiderült, ki nyerte a versenyt!

Szerda este 6 órakor került sor a Bocuse d’Or eredményhirdetésére. A magyar csapat, Széll Tamás, Szabó Kevin és a coach, Vomberg Frigyes tegnap bemutatták a vegán tálat és húsos tálat, a mai nap folyamán pedig már csak figyelték a többi versenyzőt. Sárközi Ákos, a Borkonyha séfje és a Bocuse d’Or Akadémia tagja azt jósolta, hogy az első nap alapján benne lehetünk az első háromban – írja a 24.hu.

Ez azonban sajnos nem jött be, ugyanis a bronzérem Izlandé, az ezüstérem Norvégiáé, az aranyérem pedig az Egyesült Államoké lett. De azért a magyar csapat sem maradt elismerés nélkül, a miénk lett a legszebb csirkés tál, és a legszebb poszter díja is, ráadásul nagyon szép helyezést értünk el: Széll Tamás és csapata a negyedik helyen végzett.

Objektum doboz

Gratulálunk a nyerteseknek és persze a magyar csapatnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!