Egyéb kategória

Déjà vu: Celine Dion újra Disney-dalt fog énekelni

Ismét a '90-es években érezhetjük magunkat, ugyanis kiderült, hogy a hamarosan a mozikba kerülő A szépség és a szörnyeteg egyik betétdalát Celine Dion fogja énekelni. Nektek is déjà vutök van?

vous - 2017.01.20.
Déjà vu: Celine Dion újra Disney-dalt fog énekelni

Már hatalmas lázban égünk, ugyanis A szépség és a szörnyeteg moziváltozata az egyik legvárósabb film idén. Most az is kiderült, hogy Celine Dion fogja énekelni a film egyik betétdalát.

disney mese

Lenyűgöző hasonlóság! A szépség és a szörnyeteg régi és új verziója képeken

Több mint 26 év telt el A szépség és a szörnyeteg rajzfilm és az új, lassan mozikba kerülő film között. Ha már ti is alig várjátok, hogy megnézhessétek, akkor adok most is egy kis ízelítőt és érdekességet a történetből.

A cikk folytatását itt találjátok.

Ez azért is érdekes, ugyanis az énekesnő hangja 1991-ben az eredeti meseverzióban is felcsendül. Akkor Peabo Brysonnal énekelték el a mese betétdalát, amiért Grammy-díjat is kaptak.

Objektum doboz

Az új dalt az az Alan Menken szerezte aki, a '91-es verziót is, a dalszövegíró pedig Tim Rice volt. A dal a How Does A Moment Last Forever  címet kapta. Celine Dion láthatóan nagyon izgatott, és örült a felkérésnek. Twitter-oldalán boldogan mesélte el rajongóinak a szuper hírt. 

Objektum doboz

Nemrégiben a Disney azt is nyilvánosságra hozta, hogy egy duett is szerepelni fog a film hivatalos soundtrackjén, Ariana Grande és John Legend előadásában.

A szépség és a szörnyeteg hivatalos premierje március 17-én lesz, míg a dalokat már március 10-én nyilvánosságra hozzák.

Alig várjuk!

Ajánlott cikkek