Egyéb kategória

Eszméletlen cuki, ahogy ez a pandamaci játszik a hóemberrel

Úgy tűnik, nem csak minket tölt el izgalommal, amikor elkezd hatalmas pelyhekben havazni, és nem olvad el rögtön. A torontói állatkert pandamacija ugyanis megőrül a hóért, és most egy új barátot is kapott! Legalábbis néhány percig...

vous - 2016.12.22.
Eszméletlen cuki, ahogy ez a pandamaci játszik a hóemberrel

Most komolyan, hogy lehet nem imádni a pandamacikat? Egy gifsorozattal korábban már megmutattuk, miért ők a legcukibbak, de ha ez nem győzne meg titeket teljesen, elég csak egyetlen pillantást vetni a világ egyetlen barna pandájára, és biztosan a ti szíveteket is elrabolja.

A torontói állatkert medvéje meg aztán pláne! A nyolcéves Da Mao teljesen megőrül a hóért, és imád elterülni benne. Épp ezért a gondozók eltervezték, hogy meglepik kis kedvencüket, és építettek neki egy hóembert, amivel játszadozni is tud. Az ötlet viszont nem tartott sokáig, Da Mao ugyanis teljesen megrohamozta új barátját.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.