Egyéb kategória

Azta! Ez az étterem évente 20 milliót költ karácsonyi dekorációra

A karácsonyban a dekorálás az egyik legjobb dolog. Mindenki szereti feldíszíteni a saját birodalmát, nincs ez másként Rolf éttermében sem.

vous - 2016.12.18.
Azta! Ez az étterem évente 20 milliót költ karácsonyi dekorációra

New York már önmagában is pompás az ünnepi időszakban, de van ott egy étterem, mely maga a mennyország egy karácsonymániás számára. Rolf vendéglőjébe nagyon nehéz asztalt foglalni, hetekkel előre elkel minden szabad hely. Azonban van egy dolog, amiért érdemes kivárni a sort. Nem, nem a menüre gondolok, sokkal inkább a karácsonyi dekorációjukra.

puritán klasszikus dekoráció karácsony

Puritán vs. klasszikus – most kiderül, milyen karácsonyi dekoráció illik hozzátok!

Giccses vagy puritán, minimál vagy klasszikus, természetes vagy csillogó, túldíszített vagy letisztult? Csak néhány kérdés, amit érdemes feltennetek magatoknak még az ünnepek előtt, amikor a lakás vagy a karácsonyi asztal díszítéséről esik szó. Ha ezen még nem igazán gondolkodtatok, és azt sem tudjátok, hogy merre induljatok az ünnepi dekorációt illetően, most segítünk!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Na nehogy azt higgyétek, hogy van egy karácsonyfa a sarokban, meg egy izzósor a kirakatban. Ezt próbáljátok meg elképzelni: 100.000 égősor, 15.000 dísztárgy, 800 baba és több ezer jégcsap alkotja a hely ünnepi dekorációját.

Nem sikerült magatok elé vízionálni? Sebaj, vannak róla képeink is!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A rengeteg kiegészítő bizony rengetegbe is kerül, körülbelül 60-65000 dollárba, azaz közel 20 millió forintba! Mit gondoltok, megéri a látvány az árát?

Ajánlott cikkek