Egyéb kategória

Megdöbbentő: Vin Diesel is a testszégyenítés áldozata

Sajnos a testszégyenítés egyre inkább téma, és az olyan sztárokat sem kerüli el, mint Vin Diesel.

vous - 2016.12.07.
Megdöbbentő: Vin Diesel is a testszégyenítés áldozata

2015-ben egy nem túl előnyös képsorozat jelent meg a szexi, egyáltalán nem aputesttel rendelkező félisten Vin Dieselről. Egy erkélyen kapták le, és egyáltalán nem az a test köszönt vissza, mint amit megszokhattunk a sármos színésztől. 

test

Tulajdonképpen hálásak lehetünk Bochkor Gábornak – néhány dolog a testszégyenítésről

Nagy vihart kavart nemrég Bochkor Gábor beszólása, ami Pierce Brosnan – egyébként gyönyörű – feleségét illette: hogy tudniillik Keely Shaye Smith egy „hirdetőoszlop”, s mivel így „elhanyagolta magát”, egyből „méltatlanná vált a párkapcsolatra”.

A cikk folytatása ITT jön!

A kép megjelenésekor rengeteg negatív kommentet kapott, többek között azt, hogy tipikus aputeste van. Bár akkor annyival lerendezte, hogy nem érdekli a negatív kritika, hiszen egyszer már ő volt a legjobb testű férfi New Yorkban.

Objektum doboz

Egy évvel az eset után Vin Diesel a Men's Health magazinnak mégis azt nyilatkozta, akkor megértette a testszégyenítés fogalmát.

Nos, apa vagyok, ez pedig a testem! Ez a hülye felhajtás megismertetett a testszégyenítés fogalmával.

– utalt Vin arra, hogy valójában tényleg aputeste van, mert apuka. 

vin

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak! 

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

A cikk folytatása ITT jön!

Amikor nem vagyok képernyőn amúgy is kevesebbet edzem, megpróbálom élvezni a pillanatot

– magyarázta. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.