Lélek

Dean, Jess, Logan? – Teszteljétek, melyik pasi illik hozzátok Rory volt szerelmei közül!

A legnagyobb Szívek szállodája-rajongók ma már tisztában vannak vele, ki nyeri el végül Rory kezét, ám amikor ezt a mondatot írom, még csak teóriák láttak napvilágot arról, hogyan alakul Stars Hallow kedvencének szerelmi élete a 8. évadban.

vous - 2016.11.26.
Dean, Jess, Logan? – Teszteljétek, melyik pasi illik hozzátok Rory volt szerelmei közül!

Kilenc évvel ezelőtt ott hagytuk abba, hogy Rory kosarat adott első felnőtt szerelmének, Logan Huntzbergernek. Vajon mekkora szerep jut neki Rory életében, mi lesz Deannel vagy mi lesz Jess sorsa? Szerintem egyértelmű, hogy Rory a nevető negyedikkel távozik majd, és SAJNOS nekünk kell osztozni az első hét évad három pasiján. De hogy melyikük illik igazán hozzátok, azt úgy deríthetitek ki, ha kitöltitek a következő tesztet.

Objektum doboz

a-nagy-szivek-szallodaja-teszt-ami-a-legnagyobb-rajongokon-is-kifog1

A nagy Szívek szállodája-teszt, ami még a legnagyobb rajongókon is kifog

Kevés olyan sorozat van, amiről vagy aminek kapcsán annyi mém készült, mint a Szívek szállodája. A Gilmore lányok hét évadon keresztül tanítottak bennünket sokat és nagyon gyorsan beszélni, bármikor és bárhol reggelizni, sírni és nevetni. És természetesen KÁ-VÉZ-NI.

Mielőtt megnézitek a 8. évadot, idézzétek fel az előző hét évadot egy két teszt segítségével!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.