Lélek

Dean, Jess, Logan? – Teszteljétek, melyik pasi illik hozzátok Rory volt szerelmei közül!

A legnagyobb Szívek szállodája-rajongók ma már tisztában vannak vele, ki nyeri el végül Rory kezét, ám amikor ezt a mondatot írom, még csak teóriák láttak napvilágot arról, hogyan alakul Stars Hallow kedvencének szerelmi élete a 8. évadban.

vous - 2016.11.26.
Dean, Jess, Logan? – Teszteljétek, melyik pasi illik hozzátok Rory volt szerelmei közül!

Kilenc évvel ezelőtt ott hagytuk abba, hogy Rory kosarat adott első felnőtt szerelmének, Logan Huntzbergernek. Vajon mekkora szerep jut neki Rory életében, mi lesz Deannel vagy mi lesz Jess sorsa? Szerintem egyértelmű, hogy Rory a nevető negyedikkel távozik majd, és SAJNOS nekünk kell osztozni az első hét évad három pasiján. De hogy melyikük illik igazán hozzátok, azt úgy deríthetitek ki, ha kitöltitek a következő tesztet.

Objektum doboz

a-nagy-szivek-szallodaja-teszt-ami-a-legnagyobb-rajongokon-is-kifog1

A nagy Szívek szállodája-teszt, ami még a legnagyobb rajongókon is kifog

Kevés olyan sorozat van, amiről vagy aminek kapcsán annyi mém készült, mint a Szívek szállodája. A Gilmore lányok hét évadon keresztül tanítottak bennünket sokat és nagyon gyorsan beszélni, bármikor és bárhol reggelizni, sírni és nevetni. És természetesen KÁ-VÉZ-NI.

Mielőtt megnézitek a 8. évadot, idézzétek fel az előző hét évadot egy két teszt segítségével!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.