Egyéb kategória

Az időutazás lehetséges: ez a fotó bizonyítja

Imádom a furcsa sztorikat, és még jobban imádom az időutazásos történeteket. Kedvenc filmem a Vissza a jövőbe, de ez a történet még talán azt is felülmúlja.

vous - 2016.11.20.
Az időutazás lehetséges: ez a fotó bizonyítja

Egy amerikai édesanya ártatlanul vásárolgatott kisfiával egy hipermarketben, amikor egy nagyon fura, már-már hátborzongató dolgot pillantott meg. A távolban egy idős bácsi ült, aki teljesen úgyanúgy volt felöltzve, mint a nő kisfia. Ugyanolyan zöld póló és pontosan ugyanolyan rövidnadrág, egyedül a cipőjük nem volt megegyező. Az édesanya nem volt rest, és lőtt egy képet a furcsa párosról, majd feltöltötte a fotót a Redditre, ezzel a szöveggel:

Azt hiszem, tudom, hogyan fog kinézni a fiam 70 év múlva!

Forrás:
reddit.com

Lehet, hogy lemaradtunk valamiről és a neonzöld póló valamint a kockás alsó egyaránt divat minden korosztály számára? Nem, a megoldás ennél sokkal kézenfekvőbb.

IDŐUTAZÁS… IDŐUTAZÁS!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.