Egyéb kategória

Az időutazás lehetséges: ez a fotó bizonyítja

Imádom a furcsa sztorikat, és még jobban imádom az időutazásos történeteket. Kedvenc filmem a Vissza a jövőbe, de ez a történet még talán azt is felülmúlja.

vous - 2016.11.20.
Az időutazás lehetséges: ez a fotó bizonyítja

Egy amerikai édesanya ártatlanul vásárolgatott kisfiával egy hipermarketben, amikor egy nagyon fura, már-már hátborzongató dolgot pillantott meg. A távolban egy idős bácsi ült, aki teljesen úgyanúgy volt felöltzve, mint a nő kisfia. Ugyanolyan zöld póló és pontosan ugyanolyan rövidnadrág, egyedül a cipőjük nem volt megegyező. Az édesanya nem volt rest, és lőtt egy képet a furcsa párosról, majd feltöltötte a fotót a Redditre, ezzel a szöveggel:

Azt hiszem, tudom, hogyan fog kinézni a fiam 70 év múlva!

Forrás:
reddit.com

Lehet, hogy lemaradtunk valamiről és a neonzöld póló valamint a kockás alsó egyaránt divat minden korosztály számára? Nem, a megoldás ennél sokkal kézenfekvőbb.

IDŐUTAZÁS… IDŐUTAZÁS!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.