Egyéb kategória

Az időutazás lehetséges: ez a fotó bizonyítja

Imádom a furcsa sztorikat, és még jobban imádom az időutazásos történeteket. Kedvenc filmem a Vissza a jövőbe, de ez a történet még talán azt is felülmúlja.

vous - 2016.11.20.
Az időutazás lehetséges: ez a fotó bizonyítja

Egy amerikai édesanya ártatlanul vásárolgatott kisfiával egy hipermarketben, amikor egy nagyon fura, már-már hátborzongató dolgot pillantott meg. A távolban egy idős bácsi ült, aki teljesen úgyanúgy volt felöltzve, mint a nő kisfia. Ugyanolyan zöld póló és pontosan ugyanolyan rövidnadrág, egyedül a cipőjük nem volt megegyező. Az édesanya nem volt rest, és lőtt egy képet a furcsa párosról, majd feltöltötte a fotót a Redditre, ezzel a szöveggel:

Azt hiszem, tudom, hogyan fog kinézni a fiam 70 év múlva!

Forrás:
reddit.com

Lehet, hogy lemaradtunk valamiről és a neonzöld póló valamint a kockás alsó egyaránt divat minden korosztály számára? Nem, a megoldás ennél sokkal kézenfekvőbb.

IDŐUTAZÁS… IDŐUTAZÁS!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon