Egyéb kategória

Ennél ma már nem lesz jobb: egy kutya küzdelme a rajzolt csonttal

Csak annyit mondanék, ha ma még nem néztetek meg kutyusos videót, akkor a most következőt látnotok kell. Egy ilyen édes négylábú után garantáltan mosolyogni fogtok még holnap is.

vous - 2016.11.18.
Ennél ma már nem lesz jobb: egy kutya küzdelme a rajzolt csonttal

Meg sem tudjuk számolni, hogy mennyi mindennel lopnak boldogságot az életünkbe az ebek. A legfontosabb az, hogy léteznek. De azért mi is szebbé tehetjük az életüket, amikor örökbe fogadjuk őket, vagy épp bevonjuk őket a halloweeni mókába. A most következő kutyuli viszont egy édes felfedezéssel csalt mosolyt az arcunkra.

A kutyák legjobb tulajdonsága, hogy az érzelmeik teljesen tiszták, és minden kiül a kis pofijukra, amit csak gondolnak. Mint például, amikor a kedvenc játék életre kel, a négylábú meg alig hiszi el. 

Az Elite Daily oldalán most egy olyan kutyusra bukkantam, aki csak megpróbált inni, aztán hatalmas felfedezésre jutott. Ugyanis a vizestálkája aljára egy csont volt felfestve. Ő pedig mindenáron meg akarta azt szerezni. Ha törik, ha szakad, az az övé lesz.

Objektum doboz

Quick, a kutyus sajnos nem szerezte meg a hőn áhított csontot, így innen, a távolból csak reménykedni tudunk, hogy a gazdija megszánta, és kapott egy valódit is.

Címkék: #csont #kutya #videó
Ajánlott cikkek