Egyéb kategória

Ennél ma már nem lesz jobb: egy kutya küzdelme a rajzolt csonttal

Csak annyit mondanék, ha ma még nem néztetek meg kutyusos videót, akkor a most következőt látnotok kell. Egy ilyen édes négylábú után garantáltan mosolyogni fogtok még holnap is.

vous - 2016.11.18.
Ennél ma már nem lesz jobb: egy kutya küzdelme a rajzolt csonttal

Meg sem tudjuk számolni, hogy mennyi mindennel lopnak boldogságot az életünkbe az ebek. A legfontosabb az, hogy léteznek. De azért mi is szebbé tehetjük az életüket, amikor örökbe fogadjuk őket, vagy épp bevonjuk őket a halloweeni mókába. A most következő kutyuli viszont egy édes felfedezéssel csalt mosolyt az arcunkra.

A kutyák legjobb tulajdonsága, hogy az érzelmeik teljesen tiszták, és minden kiül a kis pofijukra, amit csak gondolnak. Mint például, amikor a kedvenc játék életre kel, a négylábú meg alig hiszi el. 

Az Elite Daily oldalán most egy olyan kutyusra bukkantam, aki csak megpróbált inni, aztán hatalmas felfedezésre jutott. Ugyanis a vizestálkája aljára egy csont volt felfestve. Ő pedig mindenáron meg akarta azt szerezni. Ha törik, ha szakad, az az övé lesz.

Objektum doboz

Quick, a kutyus sajnos nem szerezte meg a hőn áhított csontot, így innen, a távolból csak reménykedni tudunk, hogy a gazdija megszánta, és kapott egy valódit is.

Címkék: #csont #kutya #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.