Egyéb kategória

Dwayne Johnsont lekörözték: a GQ szerint Ryan Reynolds az év pasija

Ahogy közeledik az év vége, egyre több külföldi magazinban felmerül a kérdés: vajon idén ki lett az év legszexibb pasija? A People magazin idei győztesének pedig akadt egy riválisa is...

vous - 2016.11.17.
Dwayne Johnsont lekörözték: a GQ szerint Ryan Reynolds az év pasija

Néhány napja derült ki, hogy a People magazin kit választott meg 2016-ban az év legszexibb pasijának, a válasz pedig sokakat meglepett. A címet ugyanis idén a 44 éves Dwayne Johnson nyerte el! Úgy tűnik azonban, hogy van egy kihívója, a GQ magazin ugyanis valaki mást választott az év pasija díj győzetésnek! Ez a színész pedig nem más, mint…

leonardo-dicaprio

Sármos sztárpasik bizonyítják, hogy a 40-es férfiak a legszexibbek

Ryan Reynolds, a Deadpool szexi szuperhőse ma 40 éves. Bár a bűvös „40-es” határát általában nem lépjük át örömmel, most összegyűjtöttem nektek azokat a sármos sztárpasikat, akik bebizonyítják, hogy a férfikaknál ez a legszexibb életkor!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ryan Reynolds! A jóképű színész az utóbbi időben egyre jobb formában van, házassága csak úgy virágzik, nemrég megszületett második gyermeke, a Deadpool-filmnek pedig már biztos, hogy lesz harmadik része is. Ezek után talán nem csoda, hogy ő kapta meg ezt a címet, a magazinnak adott interjúban pedig őszintén mesélt még arról is, mikor jött rá, hogy Blake Lively számára az igazi.

„Egy olyan étteremben voltunk Tribecában, ami sokáig nyitva van, és akkor elindult ez a dal, én pedig megkérdeztem, 'akarsz táncolni?'. Senki sem volt bent, az egész hely üres volt. És ez volt az a pillanat, amikor valahol a zene közepén úgy éreztem, oh, most átléptem egy határt. Úgyhogy hazakísértem” – mondta, majd hozzátette, hogy nem részletezné, mi is történt ezután.

Objektum doboz

Ti mit gondoltok, szerintetek is megérdemelte Ryan az év pasija címet?

Ajánlott cikkek