Egyéb kategória

Ettől a sötétben foszforeszkáló frizurától eldobjátok az agyatokat!

Azt hittétek, hogy a szivárványhajat már nem lehet fokozni? Egy fodrász bebizonyította az ellenkezőjét: az általa készített szivárványhaj ugyanis nemcsak nappal néz ki jól, hanem koromsötétben is. Sőt, akkor válik csak igazán különlegessé! 

vous - 2016.11.10.
Ettől a sötétben foszforeszkáló frizurától eldobjátok az agyatokat!

Arról már írtunk nektek, hogy a szivárványhajaknál most nincs trendibb, viszont egy fodrász, GuyTang valami olyannal állt elő, amilyet még nem láttunk. Nemcsak gyönyörű szivárványfestést készített, hanem olyat, ami foszforeszkál a sötétben. Imádjuk az erős színeit, a ragyogását, egyszerűen KÁP-RÁ-ZA-TOS!

rejtett szivárványhaj

Titokzatos és vagány:  a rejtett szivárványhaj

Nem győzzük kapkodni a fejünket, annyi új hajtrend hódít 2016-ban. Az egészen extrémtől a hagyományos romantikus frizuráig bármi szóba jöhet, illetve a hajra kerülhet. Akár még a szivárvány is, egy kis turpissággal.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok!

Így néz ki a frizura nappali fényben:

Objektum doboz

 És így foszforeszkál a sötétben:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.