Egyéb kategória

Itt a Victoria’s Secret új, 3 millió dolláros melltartója

Ahogy azt már megszokhattuk, a Victoria's Secret divatbemutatóról idén sem hiányozhat a több millió dolláros Fantasy Bra, most pedig végre itt vannak az első fotók a csodamelltartóról. Ráadásul több titokról is lehullt a lepel: már azt is tudjuk, ki fogja viselni, és melyik városban rendezik meg a bemutatót!

vous - 2016.10.27.
Itt a Victoria’s Secret új, 3 millió dolláros melltartója

Szerdán végre több részletet is elárultak az idei Victoria's Secret bemutatóról, így már nem titok többé, hogy a gyönyörű Jasmine Tookes fog végigsétálni a kifutón a 3 millió dolláros melltartóban. A szexi darab több mint 9 ezer ékkőből áll, beleértve gyémántokat és smaragdokat is, ráadásul 700 órát dolgoztak rajta.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A modell tavaly kapta meg az angyal címet, ezért elég nagy dolognak számít, hogy máris felveheti a különleges darabot. Korábban olyan hírességek sétáltak végig benne a bemutatón, mint Miranda Kerr és Adriana Lima, Jasmine pedig elárulta, hogy nagyon izgatott emiatt. Ráadásul már az is kiderült, hol kerül sor a csillogó eseményre: idén ez december 5-én, Párizsban lesz megtartva!

Forrás:
pexels.com

Nektek hogy tetszik a melltartó?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.