Egyéb kategória

Szerezzétek be ezt az 3 kiegészítőt, és gördülékenyebben megy majd a munka!

Sokan mondják, hogy csak egy tiszta, rendben tartott környezetben tudjuk jól érezni magunkat, ilyenkor sokkal nyugodtabbak vagyunk. De milyen berendezés szükséges akkor, ha mondjuk egy kicsit pozitív irányba billentenénk a munkabéli teljesítményünket, mert már kivagyunk, mint a ... ? Eláruljuk!

vous - 2016.10.08.
Szerezzétek be ezt az 3 kiegészítőt, és gördülékenyebben megy majd a munka!

Akármilyen munkát is végeztek, egy dologban biztosan mind egyetértünk: a sikerhez teljesíteni kell. Ezt a teljesítményt pedig lehet rontani, illetve fokozni, mi most ez utóbbira koncentrálnánk. Gondoltátok volna, hogy elég néhány dekorcucc, és máris megnő a munkamorálunk? Nem? Akkor ideje kipróbálni őket!

Gyűjtsetek magatok köré egy kis zöldet, egy kis kéket

Mennyire gyűlöltük suliban a zöld táblákat, emlékeztek? Pedig már akkor is azt mondták, azért kell ilyen színűnek lenniük, mert az nyugtató hatással bír. (Kivéve persze a tanárnőre…) De képzeljétek, nem mondtak butaságot a „nagyokosok”. A zöld, illetve a kék is olyan árnyalat, mely amellett, hogy nyugtat, segíti a kreativitásunkat és a koncetrációnkat. Ha olyan munkaterületen helyzkedtetek el, amely megkívánja a kreativitást, az optimizmust, vagy például építészek, tervezők vagytok, próbálkozhattok a sárgával is.

Forrás:
Pexels

Megfelelő méretű íróasztal

Ha olyan a munkátok, hogy egész nap telefonon kell tartanotok vagy épp kiépítenetek a kapcsolatokat, akkor nektek megfelelhet egy kisebb méretű íróasztal is. Viszont annak, akinek egyszerre kell dolgozni egy laptopon, egy köteg papíron, ja és még egy laptopon, annak igencsak meggyűlik a baja egy 60 centis asztallal. Jelezzétek a főnöknek, hogy hátráltatja a munkátokat, hogy nem fértek el rendesen az asztalotoknál, és kérjétek meg, amennyiben lehetséges, cseréljék le vagy ki egy nagyobbra.

Forrás:
Pexels

A fények nem csak a látást könnyítik meg

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a meleg (sárgásabb) fényt, és a frász tör rám a hideg (szürkésebb) verziójától. És tessék, a melegebb fény sokkal pozitívabban hat rátok, mint a másik, ha odabiggyesztitek az íróasztalotokra. Ez az árnyalat sokkal kellemesebb a szemnek, és a mennyezeti lámpával együtt biztosítják a normális fényviszonyokat, ha még a sötétben is az asztalhoz kényszerültök. Ha szeretitek a csináld magad-projekteket, akkor most Takács Nórával készíthettek egy egyedi asztali lámpát magatoknak!

Forrás:
Pexels
asztali lámpa virág növény éjjeliszekrény

Varázsoljátok gyönyörűvé az egész otthonotokat lámpákkal!

A természetes fénynek nagyon fontos szerepe van az otthonunkban, de legalább ennyire fontos a jól kiválasztott mesterséges fény is. Nem csak azért, hogy ne botorkáljunk esténként a sötétben – ezek a fények abban is segítenek, hogy módosítsunk otthonunk térérzetén, perspektíváján, vagy épp melegítsünk, vagy hűtsünk rajta, sőt, hogy megadjuk vele a lakás alaphangulatát! Nincs ihletetek, milyet vegyetek? Nyugi, mi ebben is segítünk, itt!

Ajánlott cikkek