Egyéb kategória

Szerezzétek be ezt az 3 kiegészítőt, és gördülékenyebben megy majd a munka!

Sokan mondják, hogy csak egy tiszta, rendben tartott környezetben tudjuk jól érezni magunkat, ilyenkor sokkal nyugodtabbak vagyunk. De milyen berendezés szükséges akkor, ha mondjuk egy kicsit pozitív irányba billentenénk a munkabéli teljesítményünket, mert már kivagyunk, mint a ... ? Eláruljuk!

vous - 2016.10.08.
Szerezzétek be ezt az 3 kiegészítőt, és gördülékenyebben megy majd a munka!

Akármilyen munkát is végeztek, egy dologban biztosan mind egyetértünk: a sikerhez teljesíteni kell. Ezt a teljesítményt pedig lehet rontani, illetve fokozni, mi most ez utóbbira koncentrálnánk. Gondoltátok volna, hogy elég néhány dekorcucc, és máris megnő a munkamorálunk? Nem? Akkor ideje kipróbálni őket!

Gyűjtsetek magatok köré egy kis zöldet, egy kis kéket

Mennyire gyűlöltük suliban a zöld táblákat, emlékeztek? Pedig már akkor is azt mondták, azért kell ilyen színűnek lenniük, mert az nyugtató hatással bír. (Kivéve persze a tanárnőre…) De képzeljétek, nem mondtak butaságot a „nagyokosok”. A zöld, illetve a kék is olyan árnyalat, mely amellett, hogy nyugtat, segíti a kreativitásunkat és a koncetrációnkat. Ha olyan munkaterületen helyzkedtetek el, amely megkívánja a kreativitást, az optimizmust, vagy például építészek, tervezők vagytok, próbálkozhattok a sárgával is.

Forrás:
Pexels

Megfelelő méretű íróasztal

Ha olyan a munkátok, hogy egész nap telefonon kell tartanotok vagy épp kiépítenetek a kapcsolatokat, akkor nektek megfelelhet egy kisebb méretű íróasztal is. Viszont annak, akinek egyszerre kell dolgozni egy laptopon, egy köteg papíron, ja és még egy laptopon, annak igencsak meggyűlik a baja egy 60 centis asztallal. Jelezzétek a főnöknek, hogy hátráltatja a munkátokat, hogy nem fértek el rendesen az asztalotoknál, és kérjétek meg, amennyiben lehetséges, cseréljék le vagy ki egy nagyobbra.

Forrás:
Pexels

A fények nem csak a látást könnyítik meg

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a meleg (sárgásabb) fényt, és a frász tör rám a hideg (szürkésebb) verziójától. És tessék, a melegebb fény sokkal pozitívabban hat rátok, mint a másik, ha odabiggyesztitek az íróasztalotokra. Ez az árnyalat sokkal kellemesebb a szemnek, és a mennyezeti lámpával együtt biztosítják a normális fényviszonyokat, ha még a sötétben is az asztalhoz kényszerültök. Ha szeretitek a csináld magad-projekteket, akkor most Takács Nórával készíthettek egy egyedi asztali lámpát magatoknak!

Forrás:
Pexels
asztali lámpa virág növény éjjeliszekrény

Varázsoljátok gyönyörűvé az egész otthonotokat lámpákkal!

A természetes fénynek nagyon fontos szerepe van az otthonunkban, de legalább ennyire fontos a jól kiválasztott mesterséges fény is. Nem csak azért, hogy ne botorkáljunk esténként a sötétben – ezek a fények abban is segítenek, hogy módosítsunk otthonunk térérzetén, perspektíváján, vagy épp melegítsünk, vagy hűtsünk rajta, sőt, hogy megadjuk vele a lakás alaphangulatát! Nincs ihletetek, milyet vegyetek? Nyugi, mi ebben is segítünk, itt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.