Egyéb kategória

Itt a botrányos kihívások következő állomása: hajgöndörítés tamponnal!

Szeretnétek göndör hajat, de úgy, hogy nem teszitek ki a hajkoronátokat 200 foknak? Oké, erre a kívánságra már számos lehetőséget találni a neten, de most jöjjön egy nagyon-nagyon nem mindennapi opció, egyenesen Amerikából! Csajok, kapaszkodjatok meg!

vous - 2016.10.08.
Itt a botrányos kihívások következő állomása: hajgöndörítés tamponnal!

Egy amerikai YouTube-er ismét egy hajmeresztő ötlettel állt elő, a videóban azonban most nem 100 réteg alapozót ken a főszereplő magára, és még 100 réteg póthajra sincs szüksége, mindössze két nagydobozos tamponra. Igen, jól láttátok: TAMPONRA.

A YouTube-szereplőknél nem meglepő, ha kérdéseket intéznek a nézők felé azzal kapcsolatban, hogy milyen videót látnának tőle szívesen. A helyzet most annyiban más, hogy a videós, Bunny Meyer arra kért ötleteket, milyen, nem megszokott módon göndörítse be a haját. Mondanom sem kell, a kommentelők fantáziája azonnal elszabadult, ezt jól mutatja a szavazás kimenetele is, hogy a tampon lett a győztes.

takács nóra

Mi is próbálkoztunk már: Így (ne) készítsetek hullámos hajat!

A VOUS-lányok mindenféle fürtökkel rendelkeznek, de egy napra mindenki hullámosat varázsolt magának. Mindezt pedig azért, hogy megosszuk veletek, mik azok az eszközök és praktikák, amiket jobb, ha elkerültök, vagy épp beépítitek a napi rutinotokba. Pillanatok alatt fel is soroltunk 5+1 módszert, amivel gyönyörű hullámokat készíthetünk otthon. Legalábbis azt gondoltuk, hogy gyönyörű. Kattintsatok ide, ha érdekel, ki mit próbált ki és milyen lett az eredmény!

A lány vállalta a kihívást, és persze dokumentálta is az eseményeket. A videóban végignézhetitek, amint két doboznyi applikátoros tamponra feltekergeti a tincseit, és közben hullámcsattal rögzíti mindet. Amint végzett a csavargatással, jöhet egy zuhanysapka és egy kis várakozás.

És hogy működött-e a technika? Milyen is lett a végeredmény? Nézzétek meg:

Objektum doboz

Lányok, bevállaljátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.