Egyéb kategória

Megvan a világ legextrémebb hamburgertortája

Mindig is irigyeltem azokat, akik autodidakta módon már egész fiatalon valami olyat alkotnak, hogy ha nézem, akkor csak annyi telik tőlem, hogy hű. Na, hát Laura még csak huszonhárom éves, de már most odavagyok a tortáiért, amiket fondant-ból készít.

vous - 2016.10.02.
Megvan a világ legextrémebb hamburgertortája

Az még hagyján, hogy igazi műalkotásokat készít, de ráadásul olyan témákat választ, hogy önkéntelenül is rákívánkozom egy adag hamburgerre, pedig én aztán nem szeretem az ilyen kajákat, mert macera őket enni. Szóval akkor kaptam majdnem szívszélhűdést, amikor megláttam, hogy az egyik tortája mindent, úgy értem, TÉNYLEG mindent tartalmaz: hamburgert, szendvicset, kukoricát, babot, és persze édességet. 

hamburger_895831_1280-2

Unjátok már a klasszikus hamburgert? Leteszteltük, honnan és milyet érdemes rendelni!

Chipotle szószos; korianderes-tejfölös; marhahúsos, füstölt lazacos? 5 hamburger, 6 korgó gyomor – leteszteltük, miből válogathatunk, ha az ember unja már a klasszikus hamburgereket.

Nincs is kellemesebb feladat annál, mint amikor új ízpárok felfedezésére megy az ember – ez az élmény egészen addig tart, amíg nem találkozik egy ehetetlen darabbal. De mi nem adtuk fel!

Egy korábbi cikkünket ITT olvashatjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

A többi cseppet sem édesnek kinéző fondant-csodája is elég guszta! 

Objektum doboz

Objektum doboz

De ha ti kifejezetten a vattacukorszínű tortacsodákért vagytok oda, akkor nektek találták ki az unikornistortákat vagy a kristálytortákat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.