Egyéb kategória

Botrányos szépségtrend: egy lány kigyantázta az orrszőrét

Félelmetesen borzasztó videóba ütköztem. Egy lány kigyantázta az orrát. Igen, a gyanta és az orr nem igazán szerepelt még egy mondatban.

vous - 2016.09.27.
Botrányos szépségtrend: egy lány kigyantázta az orrszőrét

Most egy videóban szerepel. Egy lány feltötte a YouTube-ra, ahogy kigyantázza az orrát, és számomra ismeretlen eszközöket dug fel az orrába. Két pálcika, nem tudom… azokon pedig egy-egy gyantakupac. A lány hagyja beleszáradni, majd láthatóan óráis fájdalmak között kirántja azokat.

Ezt itt a felhívás helye: CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Objektum doboz

Na már most ezzel szerintem több probléma is van:

  • A nőknek nemigen lóg ki az orrszőre, ha mégis, azt orrszőrnyíróval megoldják (otthon, egyedül, amikor senki se látja).
  • Az orrszőrnek nagyon fotnos szerepe van: megszűri a levegőben lévő porszemeket és az egyéb szennyeződéseket. Tehát minél több van belőle, annál jobb.
  • Miért kell ostobaságokat tanítani a fiatal lányoknak?

MIÉRT?  

gyanta

6 dolog, amit tudnotok kell, ha gyantáztattok

A modern kori nő minden erejével azon van, hogy tükörsima legyen mindenhol. Tény, hogy mi még jobban jártunk, mint az egyiptomiak, akik mindenhonnan leszedték magukról a test hajzatát, cseppet sem baráti módszerrel.

Andi korábbi cikkét ITT olvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.