Trend

10 kínszenvedés, amit csak a barna hajú lányok érthetnek

Barna hajú lányként biztosan nagyot sóhajtottatok már a cím láttán is, és összenéztetek a szintén barna hajú barátnőtökkel. Mert barna hajú nőnek lenni néha nem annyira királyság, persze erről nyilvánosan panaszkodni nem annyira szoktunk... De lássuk is, mire panaszkodhat egy barna hajú csaj!

vous - 2022.01.10.
10 kínszenvedés, amit csak a barna hajú lányok érthetnek

Mert nem elég, hogy néha seszínűnek érzitek a hajatokat, és szenvedtek a fodrászotok festékpalettája fölött, hogy melyiket válasszátok, ezeken kívül is RENGETEG problémátok van a barna hajszínetekkel. Jobb napokon simán együtt tudtok élni ezekkel, de rosszabb napokon ki tudnátok szaladni a világból ennyi idegesítő dologtól. A Women'sHealth össze is gyűjtött 10, mondom, TÍZ idegölő barnahaj-parát, én pedig – barnaként – eléggé át is tudom érezni ezeket. És ti?

  • Örökké nyomot hagytok a lakásban. A hajatok MINDENHOL ott van, és ha a padló fehér, akkor nagyjából naponta kéne takarítanotok, hogy úgy tűnjön, rend van.
  • A barna haj annyit jelent, hogy sötét a testszőrzetetek is, ami azt is jelenti, hogy nyáron szinte naponta kell borotválkozni. Csúcs, nem?
  • A hajatok nyáron egyszerűen GYŰJTI a hőt. Pár óra a napon, és máris tűzforró lesz a fejetek és a hajatok, amibe beletúrni, nos, nem a legkellemesebb élmény.
  • Ha egy szőke hajú korpásodik, vígan ellehet. Ha ti korpásodtok, akkor az kilométerekről látszik. A szárazsamponra ugyanez érvényes: egyszerűen nálatok nem működik, hacsak nem vesztek direkt sötét hajra készített terméket.
  • Egyetlen ősz hajszál a hajatokban olyan, mintha télen kiállnátok a hófehér tájba egy fekete kabátban: feltűnő.
  • Szeretnétek lőni egy képet a szupermenő fonatotokról az Instára? Nem fog menni. Nincs az a szűrő, ami láthatóvá tenné, hogy ti befontátok a hajatokat.
  • A hajfestés nem kínál túl sok alternatívát számotokra. Ja de, csak akkor, ha előtte leszívatjátok a hajatokat, ami viszont óriási károkat okozha. De ha bevállaljátok mégis, nagyon fog fájni a pénztárcátoknak. Az élet igazságtalan.
  • Ha végre szőkére váltottatok, vagy világosabb árnyalatra, akkor csak pár hétig örülhettek. A töveken ugyanis rikítani fog a barna lenövés. 
  • Az emberek mindig azt mondják, hogy nektek fekete hajatok van. Nem! SÖTÉTBARNA!
  • Van ez a tévhit, hogy a barnák unalmasak. A rossz hír, hogy ezt még sokan beveszik. Viszont a pasik szemében kik a legvonzóbbak? Na kik?! 
Objektum doboz

Hát ennyi, de csajok, legyen több jobb napotok, mint rossz, mert a barna egy igazán szép szín. Különben is, aki beveszi, hogy a barna hajú lányok unalmasak, azzal nem érdemes foglalkoznotok.

A barna hajzuhatag alatt ugyanis igazi pezsgő egyéniségek rejtőznek. Ahogy a többi színű hajzuhatag alatt is.

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.