Egyéb kategória

Életmentő trükkök, hogy tovább bírja az iPhone aksija

Biztosra veszem, hogy nektek is okozott már kellemetlen perceket az iPhone-otok, mert mindig akkor merül le, amikor nagyon nem kellene neki. A legkézenfekvőbb megoldás erre az lehet, hogy nem nyomkodjuk egész nap, de hát... ez kivitelezhetetlen. 

vous - 2016.09.06.
Életmentő trükkök, hogy tovább bírja az iPhone aksija

Az iPhone-készülékekben van olyan opció, ami az akkumulátor védelmére irányul, ez az Alacsony töltöttségű mód. Ez egy megoldás is lehetne, de aki már használta ezt, tudja, hogy ha bekapcsoljuk a mobilnetet és mellé még zenét is hallgatunk, esetleg játszunk, akkor nem sokat ér, segít, de nem ez a megoldás.

Forrás:
vous.hu

Ez a beállítás több mindent lekapcsol a háttérben, azonban kis trükköket mi is bevethetünk annak érdekében, hogy tovább bírja a mobilunk. 

1. Tegyétek be a „holdat”

Én csak így hívom a „Ne zavarj” üzemmódot. Ez azért tesz jót a telefonunk aksijának, mert nem fogunk értesítéseket kapni, így nem nyúlunk a telefonunkhoz percenként. 

2. Állítsátok lejjebb a képernyővilágítást…

 …vagy állítsátok be az Automatikus fényerőt.

3. Kapcsoljátok ki a helymeghatározást

Ez az opció olyan dolgokat is csekkol rólunk, amiket nem biztos, hogy tudnia kellene a készüléknek. Kapcsoljátok ki és az akkumulátor is hálás lesz érte.

Nektek milyen trükkötök van, hogy ne merüljön le a telefon?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!