Egyéb kategória

Mindössze két hét után lezárták a világ leghosszabb üveghídját!

Egész Kína lázban égett, amikor napvilágra került a hír, hogy augusztus 20-án megnyílik a világ leghoszabb extrém üveghídja. Ez ugyan önmagában még nem elég izgi, de akkor már az, ha hozzáadjuk, hogy egy hatamas szakadék tátong az átlátszó híd alatt. Az öröm azonban nem tartott sokáig, alig két héttel a hivatalos megnyitó után a hidat lezárták.

vous - 2016.09.05.
Mindössze két hét után lezárták a világ leghosszabb üveghídját!

Csak semmi pánik! Nem esett le senki, csupán annyi történt, hogy a szervezők nem számítottak ekkora tömegre, így kicsit felül kell vizsgálniuk a szervezettséget és a belső rendszert. A Zhangjiajie Grand Canyon üveghíd ugyanis 300 méterrel a völgy fölött siklik végig 430 méter hosszan, és mindössze napi 8000 ember fogadására alkalmas. Ehhez képest az első két hétben napi tízezer látogató özönlött a hídra – írja a Mashable.

A szervezők most azon dolgoznak, hogy megfelelőbb körülményeket biztosítsanak a beáramló embertömegnek, azt, hogy mikor lehet az üvegpadlóra újra rálépni, még egyelőre nem tudni. Addig maradnak az ott járók fotói, így ti is megnézhetitek ezt a monumentális komplexumot, ami egyszerűen lenyűgöző.

Maga a helyszín így néz ki:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ők pedig a rettegő boldog turisták a híddal: 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti megnéznétek? Vagy tériszonyotok van? Nem ciki, mi is parásak vagyunk, itt el is olvashatjátok, hogy a VOUS-lányok mitől paráznak! Apropó, fotósunk, Ancsa élt egy rövid ideig Kínában. Itt elolvashatjátok a beszámolóját

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!