Test

Ez a mellrákkal küzdő nő bevállalta: tetováltatott plasztika helyett

Sajnos rengeteg ember küzd a rák valamelyik fajtájával, akik közül igazán szerencsésnek mondhatják magukat azok, akiknek sikerül leküzdeniük ezt a borzalmas betegséget. Szerencsére sok olyan ember is akad, akik inspirálhatják betegtársaikat még akkor is, ha őket eredetileg nem is ez a szándék vezérelte.

vous - 2016.09.01.
Ez a mellrákkal küzdő nő bevállalta: tetováltatott plasztika helyett

Ilyen ember Alison Habbal is, akinél 36 éves korában diagnosztizáltak mellrákot – írja a Pop Sugar. A betegség elleni küzdelem során elveszítette a mellbimbóját. Gondolhatnánk azt, hogy a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy plasztikai úton egy új mellbimbót kapjon. Azonban Alison másképp döntött. A plasztikai beavatkozás helyett ugyanis ő egy szokatlan lépést tett, mégpedig olyat, ami inspirálhat másokat – olyanokat, akik azt gondolják, hogy mindig csak egyféle megoldás létezhet. 

Alison ugyanis a mellére egy nagy, színes, virágos tetoválást csináltatott, amit Makkala Rose tervezett neki. A nő igazán büszke elkészült tetkójára, amit meg is mutatott Instagram-oldalán. 

Objektum doboz

Objektum doboz

A BBC-nek – humorérzékét megcsillogtatva – Alison így nyilatkozott:

Megmutatom a mellem, de mivel nincs mellbimbóm, így az Instagram és a Facebook nem tudja kicenzúrázni, hiszen olyat nem lehet, ami nincs. És szerintem ez nagyon vicces!

Mi nagyon büszkék vagyunk nőtársunkra, hogy meghozta ezt a nem mindennapi döntést és reméljük, hogy még hosszú, boldog életet fog élni ezzel a gyönyörű tetoválással a mellén és a vállán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.