Egyéb kategória

Gondoltátok volna? Ilyen szuper képeket csinálhattok gombokból!

Aki szeret kreatívkodni, az mindenképpen próbálja ki ezt az egyszerű, de szuper ötletet, amihez szinte csak gombok kellenek. Biztos vagyok benne, hogy az összes hozzávaló megtalálható mindenkinél és még a pótgombokat is fel tudjátok használni valamire.

vous - 2016.08.25.
Gondoltátok volna? Ilyen szuper képeket csinálhattok gombokból!

A lakás díszítéséhez nem kell méregdrága kiegészítőket vásárolnotok, hanem elég, ha a fantáziátokat engeditek kicsit szabadjára. A gombokat eszembe se jutna ragasztani, ha ruháról van szó, azonban ha egy képről beszélünk, ahhoz sokkal egyszerűbb tapasztgatni a kis műanyag darabkákat, mint varrni. Most arra biztatlak titeket, hogy készítsetek ti is gombokból szuper képeket!

Kellékek:

  • gombok
  • ragasztó
  • képkeret
  • karton vagy ruhaanyag

Én nemrég találtam nagymamám házában egy csomó régi gombot, úgy gondoltam, elrakom és majd jó lesz valamire. Mára meg is született az elhatározás, hogy egy képet szeretnék készíteni belőle. Így ha ránézek, eszembe jut egy-egy régi gombról  a mama valamelyik kosztümje, ami visszaröpít a gyerekkoromba és újraélednek az emlékek. Emellett pedig szép dísze is lesz a lakásnak. A kartonra vagy az anyagra rajzoljatok egy egyszerű mintát, mondjuk egy szivecskét, vagy virágot és rakjátok ki akár harmonizáló, akár összevissza színű gombokból. Ragasszátok fel a gombokat erős ragasztóval vagy ragasztópisztollyal. Ha megszáradt, akkor egy képkeretre szögeljétek, vagy ragasszátok fel az alkotást és már mehet is a falra! 

Hoztam is nektek néhány képet inspirációként:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.