Egyéb kategória

Tudtátok? A Pokémon GO-val már szerelmet is lehet fogni

A Pokémon GO-őrület olyan magas lángon ég, hogy felborította a világ megszokott rendjét. Nincs ezzel semmi baj, néha én is vadászok pokémonokra, és minden vágyam, hogy legyen egy Bulbasaurom, de most megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy mikor jön el a pillanat, hogy már túlzás.

vous - 2016.08.11.
Tudtátok? A Pokémon GO-val már szerelmet is lehet fogni

A Pokémon GO ugyanis begyűrűzött a társkereső oldalakba, ami azt jelenti, hogy egy társkereső oldal ötletet merített a Pokémon GO játékból. A PokéDate oldal, azaz a Pokérandi úgy működik, hogy elárultok magatokról néhány alapvető dolgot, megosztjátok velük az időbeosztásotokat, és persze azt is eláruljátok, hogy milyen számotokra az ideális PokeMate, azaz a PokémonTárs. Igen, így hívják. 

Objektum doboz

Ezután a rendszer mindig szól nektek, hogy ki szabad éppen a közeletekben akkor, amikor ti is. Ha elfogadjátok az ajánlatot, akkor megkülditek az infót, hogy hol találkozhattok egy jó kis pokémonvadászatra. Az biztos, ennél jobb „hogyan ismerkedtünk meg?” sztori nem igazán lesz, sőt, az esküvőtöket is tolhatjátok pokémon témában.

Az első használat ingyenes, ám azon túl minden egyes alkalom 5564 forint, ami azért elég izmos ár. De egye fene, ki tudja, lehet, rábukkantok a pokémontársatokra.

Ajánlott cikkek