Egyéb kategória

Pillanatok, mikor mindannyian a Hé, Arnold! Helgái vagyunk

Ha ti is a '90-es években nőttetek fel, akkor tudjátok, hogy a legjobb rajzfilm a Hé, Arnold! volt. Imádtam a futballfejű haverunk kalandjait, na meg a másik főszereplőt, Helga Patakit, aki titkon szerelmes volt Arnoldba. Helga azonban gondoskodott róla, hogy ez örökre titokban maradjon. Nem emlékeztet ez titeket valakire?

vous - 2016.08.09.
Pillanatok, mikor mindannyian a Hé, Arnold! Helgái vagyunk

Helga a legkevesbé sem mutatta ki az érzéseit Arnold iránt. Sőt leginkább csak gonoszkodott vele, csúfolta, és kőkeményen beszólogatott neki, majd mikor senki nem látta, elővette Arnold fényképét, és szerelmet vallott a futballfejű srácnak. Legyünk őszinték: volt már, hogy mi is ilyen cselhez folyamodtunk, mint Helga. Gondoljatok bele, aki általános iskolában csúfolt minket, végül kiderült, szerelmes volt belénk, és ez fordítva is így volt.

Helga Pataki egy végtelenül szókimondó, magabiztos és reménytelenül romantikus lány. Én már kisiskolásként is magamra ismertem Helgában, hiszen annak ellenére, hogy „gonosz”, tipikusan csajosan viselkedett, pont, mint mi! Összegyűjtöttem pár szituációt, amikor mindannyian Helgák vagyunk.

Sokszor ábrándozik a jövőről 

Aha. Hányszor volt, hogy az első randi után már az esküvőt terveztük a pasival! 

Objektum doboz

Karrierista

Melyikünk ne álmodta volna már meg magának a márkás kiskosztümot az elegáns irodával és egy szexi titkárral?

Objektum doboz

Megpróbál megfeleni a társadalom által elvárt (szépség)szabályoknak

Vörös rúzs, nagy szempillák, szőke haj. Hát, ezek baromi jó dolgok, de Helga csupán azért akart így kinézni, mert egy magazinban látta. Legyetek önmagatok! 

Forrás:
http://www.nick.com

Van viszonzatlan szerelme

Mindannyiónknak volt viszonzatlan szerelme. A suli leghelyesebb sráca, a kedvenc fiúbandánk egyik tagja stb…

Objektum doboz

Tudja, hogyan vegye le a lábukról az embereket

Egy mosoly, szempilla-rebegtetés, bármi. Helga tudja, hogy mikor és hogyan kell megjátszani a jó kislányt. Hm… vajon kitől tanulta?!

Objektum doboz

Mindig van mindenre megfelelő válasza

Még akkor is, ha az éppen nem a legilledelmesebb, és kicsit cinikus is. Vissza tud vágni.

Objektum doboz

Mottója: az alvás mindenekfelett

Minden lány, de minden lány egyetért ebben.

Objektum doboz

Kipróbálta az edzést, de nem szórakoztatta

De mindig újra és újra megpróbálja, hiszen egyszer le fogja győzni a lustaságot az egészségtudatosság. Mondjuk 21 nap múlva?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.