Egyéb kategória

Kendall Jenner levendulalila frizuráját látnotok kell!

A mindössze 20 éves Kendall nem is olyan rég még pikáns ruhaválasztásaival hívta fel magára a figyelmet, most pedig több sztárhoz hasonlóan úgy döntött, ő is debütál Snapchaten: ezúttal új frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek, amitől totál kifeküdtünk!

vous - 2016.07.25.
Kendall Jenner levendulalila frizuráját látnotok kell!

Emlékeztek még a combtőig kötözött szandálra, amiben Kendall az MTV Movie Awardson jelent meg? Na és az észbontó áttetsző ruhára, amiben végigvonult a vörös szőnyegen Cannes-ban? Esetleg a párizsi divathéten viselt szettjére? Most pedig a modell úgy döntött, hogy új frizuráját Kim Kardashianhez hasonlóan – aki gyermekeiről jelentetett meg videót – Snapchaten mutatja meg.  

Pár nappal ezelőtt, mikor a modell egy szigorúan titkos fotózáson vett részt Patrick Demarchelier fotós társaságában, egyszer csak előkapta a mobilját, és úgy döntött, hogy megmutatja új külsejét a világnak. Íme a Snapchat-videó új frizurájáról, amitől mi egytől egyig kifeküdtünk:

Objektum doboz

Húgával, Kylie Jennerrel ellentétben, aki szereti a szivárvány minden színére festeni a haját, Kendall mindig is az egyszerűbb frizurákkal bűvölte el közönségét. Amennyire imádtuk természetes fekete haját, annyira odavagyunk ezért a levendulalila árnyalatért! Ráadásul úgy tűnik, a modell is meg van elégedve új frizurájával.

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik, csajok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.