Egyéb kategória

A sztárok új kedvence: itt az antipaparazzi sál

Akárhogy is nézzük, a magánélet bizalmas dolog, csakis ránk tartozik. Ugyanez vonatkozik a sztárokra is, akik keményen harcolnak azért, hogy minél inkább megóvhassák a privát életüket. Nem is gondolnátok, milyen eszközzel védekeznek a lesifotósok ellen...

vous - 2016.07.07.
A sztárok új kedvence: itt az antipaparazzi sál

Számtalan okot tudnék arra mondani, hogy miért lennék szívesen ismert és neves sztár. Ott a luxus, a pénz és az elismerés – de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem minden csak a csillogásról szól. Ha a nap 24 órájában lépten-nyomon követik az életed, az bizony nem lehet túl jó móka. Valószínűleg az olyan híres celebek, mint Paris Hilton vagy Nick Jonas is megunták már ezt, mert egy olyan fantasztikus kiegészítőt használnak, amivel simán használhatatlanná tehetik a tolakodó paparazzók képeit.

Ez nem más, mint egy teljesen hétköznapinak tűnő sál, ami gyakorlatilag egy valóságos csoda. A 28 éves Saif Siddiqui találta fel az antipaparazzi sálat, ami roppant gyorsan elterjedt a hírességek körében. Ugyanis az Ishu sál olyan különleges anyagból készült, mely visszaveri a vaku által kibocsátott fénysugarakat, így a képen a sálon kívül semmi sem látszódik a viselőjéből – olvashatjuk a Design Taxi oldalán.

Objektum doboz

A feltaláló inspirációja egyébként 2009-ben kezdődött, amikor a barátait akarta lefényképezni egy bicikli előtt. Mivel a bicikli prizmája visszaverte a fényt, így a baráti kör teljes sötétségbe borult. Innen indult minden, az elkövetkező 6 év alatt pedig már minden híres viselője megszerette a hasznos kiegészítőt.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek