Egyéb kategória

Valóra vált álom: pénzt lehet nyerni azzal, ha játszotok az étellel

Fel a kezekkel! Kinek mondták gyerekkorában, hogy ne játsszon az étellel? Ugye, hogy nektek is? Pedig milyen jó volt, és akkor még nem is gondoltátok volna, hogy ezzel még pénz is lehet nyerni.

vous - 2016.06.30.
Valóra vált álom: pénzt lehet nyerni azzal, ha játszotok az étellel

Gondolom, mindenki kipróbálta már, befér-e egy sós pufi az orrába, és talált már gitár formájú ropit a többi között. Nos, aki azokat nem rakta el, bánhatja, mert a Cheetos most egy olyan klassz felhívást tett közzé, amitől mindenki gyerekké válhat kicsit. Azt kérik, hogy ha láttok valamilyen figurát valamelyik cheetos darabban, akkor azt küldjétek be, díjazni fogják a legkreatívabb darabokat, sőt bekerülnek a nagy csipszgyűjteménybe, ami már nem kevés darabot tud magáénak.

Nézzétek csak, milyenek vannak már a gyűjteményben!

Objektum doboz

Szóval a tanulság: mielőtt befaljátok az egész zacskó csipszet, nézzétek meg egyesével őket, és hagyjátok magatokat játszani az étellel!

Ha pedig már gyűjtemény, gyönyörködjetek a világ legritkább színeiben vagy nézzétek meg a vírusok múzeumát

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!