Egyéb kategória

Ilyen nincs! Így néz ki a ’80-as évekbeli Justin Bieber!

Igazán kevés az olyan művész a világon, akinek az alkotásai valóban időtlenek. Vegyük például Justin Biebert, aki jelenleg nagyon népszerű, de vajon emlékezni fogunk rá 20 év múlva? Az internetnek és a technológiának köszönhetően azt mindenesetre megtudhatjuk, hogyan festett volna a frizurája és milyenek lettek volna a dalai a '80-as években!

vous - 2016.06.20.
Ilyen nincs! Így néz ki a ’80-as évekbeli Justin Bieber!

Egy YouTube-csatornán jelent meg két olyan videó is, ami egy-egy gyakran hallott Justin Bieber-számot repített vissza az időben, egészen a '80-as évekig, sőt, a készítők még magát Justint is kisebb időutazásban részesítették: a külseje is tiszta '80-as évek!

Objektum doboz

Mint ahogy ti is hallhatjátok, Justin Bieber What Do You Mean című száma szinte misztikus változásokon ment keresztül, megváltozott a dob, effektek helyett szintetizátor szól a háttérben, az átvezető részbe beillesztettek egy patent kis szaxiszólót, sőt, még a harmóniák sem teljesen ugyanazok, mint az eredeti verzióban. Egy viszont biztos: Justin a '80-as években is sztár lett volna! Nem hisztek nekem? Itt van még egy bizonyíték!

Objektum doboz

A felfutóban lévő Love Yourself című szám is egészen új dimenziót kapott. A vokál természetesen ugyanaz maradt, de a háttérzene itt is jelentős változásokon ment keresztül, a harmóniák pedig szinte teljesen újak.

Egyébként nem Bieber volt az egyetlen, akinek a zenéjével elszórakozott egy kicsit a YouTube-csatorna gazdája: Ariana Grande One Last Time című nagysikerű számát is visszarepítette az időben. Vigyázzatok, a végeredmény fülbemászó!

Objektum doboz

Sőt, meg kell mondjam, nekem ez a verzió talán még jobban is tetszik, mint az eredeti! A készítő munkáját dicséri továbbá a szépséges énekesnőről átalakított kép is: tiszta Marilyn Monroe! Ugye, milyen fura a három dal után belegondolni, hogy előadóik meg sem születtek 1993-ig?

Ti mit gondoltok a két énekes '80-as évekbeli teljesítményéről?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.