Egyéb kategória

Ezt teszi a feneketekkel az egész napos ülés

Azt jól tudjuk, hogy az ülőmunka nincs jó hatással az egészségünkre. Rosszat tesz a hátunknak, a hangulatunknak és mint most kiderült, sajnos a fenekünknek is...

vous - 2016.06.07.
Ezt teszi a feneketekkel az egész napos ülés

Először is: a túl sok ülés megváltoztatja a popótok formáját

Ha több éven keresztül napi 8 órát ültök, akkor ne lepődjetek meg, ha megváltozik a popótok formája, és sokkal laposabb lesz. Akkor van a legrosszabb hatással a popsitokra az ülőmunka, ha már a húszas éveitekből is jó pár év üléssel telik, hiszen ilyenkor sokat alakul a test. Ráadásul mivel „elülitek” a vérkeringést, a narancsbőr is könnyebben kialakul.

Mi minden rémséget tesz még, hogy egész nap a popótokon ültök, és mit tehettek ellene? A cikk folytatásából kiderül IDE kattintva!

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.