Egyéb kategória

Imádjuk az ausztrál tűzoltók vicces tábláit!

A tűzveszély rettentően komoly téma, és mint bizonyára ti is tudjátok, rettenetes következményekkel járhat. Ezt onnan tudom, hogy magam is éltem át ilyen helyzetet: egyszer túl közel hajoltam egy mécseshez, belelógott a hajam, és mielőtt kettőt pisloghattam volna, már a szemem mellett lángolt. Az ehhez hasonló szituációkra és veszélyeire igyekszik felhívni a figyelmet egy ausztráliai tűzoltócsoport vicces táblákkal.
vous - 2016.06.01.
Imádjuk az ausztrál tűzoltók vicces tábláit!

Az ausztrál Newton Fire Station úgy döntött, vicces feliratokkal ellátott táblák formájában igyekszik a lakók tudtára adni tűzbiztonsági tippjeit, illetve így próbálja őket figyelmeztetni a lehetséges következményekre, ha nem veszik komolyan ezt az igenis komoly témát. A tűzoltócsoport a feliratokat népszerű popkultúrabeli utalásokkal kombinálta, hogy még jobban rögzüljenek az üzenetek a járókelők fejében, a táblákat pedig szerte a városban helyezték el. Íme néhány közülük:

„A nők helye a parlamentben és a tűzoltóságon van!”

„Igaz, hogy a lángok ellen küzdünk, de ha tehetnénk, megölelnénk őket”

„Mi már akkor lángra lobbantunk, amikor még nem volt menő”

„Semmi sem fejezi ki jobban szerelmünket az idei Valentin-napon, mint egy nem gyúlékony köpeny”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.