Egyéb kategória

A kedvenc 90 éves britünk együtt ünnepelte szülinapját II. Erzsébettel

Kilencven évvel ezelőtt lépett be először Micimackó a Százholdas Pagonyba de nem ő az egyetlen, aki kilencvenedik születésnapját ünnepli idén, hanem Erzsébet királynő is. A Disney ezért megalkotta a két brit ikon találkozását.
vous - 2016.05.27.
A kedvenc 90 éves britünk együtt ünnepelte szülinapját II. Erzsébettel

Micimackó és barátai elhagyják a Pagonyt, és Londonba utaznak, hogy átadhassák Erzsébet királynőnek a születésnapi ajándékaikat. Az utazás során emeletes busszal bejárják London nevezetességeit a Buckingham-palotával és a Trafalgar térrel együtt – írja a Hello magazin.

Virággal köszöntötte Erzsébet királynőt Micimackó

Forrás:
Disney

György herceg is kapott egy lufit Micimackóéktól

Forrás:
Disney

A kalandot angol nyelven olvashatjátok innen letöltve, vagy angol nyelvű narrációval megtekinthetitek itt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.