Trend

Megtaláltuk azt a vízálló szempillaspirált, ami még a Titanic végét is túléli

Öt szempillaspirál, öt VOUS-lány, egy szuper könyvajánló és érdekes eredmények – elsőre furcsa kombinációnak tűnhet, de ez vár rátok a nagy VOUS-szempillaspirál-tesztben. Kíváncsiak vagytok? Tartsatok velünk!

vous - 2016.05.27.
Megtaláltuk azt a vízálló szempillaspirált, ami még a Titanic végét is túléli

Varázslatos és szívszorító regény. Az olvasáshoz vízálló szempillaspirál használata ajánlott!

– vélekedik a Marie Claire a most megjelenő, várva várt Mielőtt megismertelek című könyvről. A romantikus regény leírása és a szintén most megjelenő film előzetese alapján valóban nem tévedhetnek nagyot.

A történet két szereplőjét, Louisát és Willt a legváratlanabb pillanatban sodorja egymás mellé a sors. A mindig optimista, cserfes Louisa miután elveszíti kávézói állását, új életet kezd a komor és mindig maga alatt lévő Will mellett. A fiatal lány gondozóként kezd el dolgozni a tolószékhez kötött fiatal férfi mellett, sejtitek a végét? Igen, szerelembe esnek. Két különböző karakter mégis egymásra talál a végén, ki hitte volna! Mindenesetre a könyvleírás és a film előzetese alapján valóban jó, ha beszerzünk egy vízálló szempillaspirált!

De mielőtt beszereznétek a szuper könyvet, jó, ha beruháztok az ajánlott szempillaspirálra is. S hogy hogyan? Segítünk! Kiválasztottunk 5 könnyen beszerezhető vízálló spirált, amit 5 vállalkozó szellemű VOUS-lány tesztelt le.

Ezeket a szempillaspirálokat teszteltük

1. Astor  (2199 Ft), 2. Miss Sporty  (1299 Ft), 3. Max Factor (2399 Ft). 4. L'Oreal (3599 Ft), S-he (1399 Ft)

1. Astor (2199 Ft), 2. Miss Sporty (1299 Ft), 3. Max Factor (2399 Ft). 4. L'Oreal (3599 Ft), S-he (1399 Ft)
Forrás:
Molnár Anikó

Egy kis hagyma és kezdődhet a sírás!

Kezdetben a legközelebbi drogériában beszereztük a szempillaspirálokat, majd következett a kihívás: hogyan sírjuk le? Főszerkesztőnknek, Eszternek szuper ötlete támadt, hozott néhány vöröshagymát és egy vágódeszkát, mondván: kezdődhet a sírás! Mondanom sem kell, a szerkesztőségben azóta is kering a hagymaszag és ezáltal minden munkanap olyan, mintha bográcsozós kerti partin lennénk, de legalább a teszt teljesítve, termékek kipróbálva.

Forrás:
Molnár Anikó

Junior szerzőnk, Bogi a L'Oréal Paris Volume Million Lashes szempillaspirált próbálta ki.

„Könnyű volt felvinni a terméket, bár kétszer kellett átmenni a pillákon ahhoz, hogy látszódjon, van rajtuk valami. Nem kenődött el a könnyekkel, csak lepergett pár darabka belőle. A lemosásnál akadtak problémák: először sminklemosóval próbálkoztam, azzal nem jártam sok sikerrel. A micellás víz már jobb volt, de az sem szedte le teljesen. Úgy éreztem, némelyik pillámról csak úgy jött volna le, ha a pilla is jön vele.”

Forrás:
Molnár Anikó

Szintén junior szerzőnk, Enci a Max Factor 2000 Calorie nevű terméket tesztelte.

„Kezdetben úgy tűnt, csomósak lesznek a pilláim, végül sikerült szépen felkenni a festéket. A pilláim gyönyörű nagyok lettek tőle. A spirál 'lesírásában' a hagyma sem segített, a termék meg sem mozdult. Így egész nap szépséges pilláim voltak, amiket végül egy sminklemosó kendővel egész könnyű volt eltüntetni. Azt hiszem, ez a termék még a Titanic végét is kibírná.”

3 dolog, amitől tökéletes lesz egy szempillaspirál

„Szempillaspirál nélkül meztelennek érzem magam. Azért nem mindegy, milyet kenek magamra. Az igazit még mindig nem találtam meg, de makacsul kísérletezem, mert elvárásaim vannak – igaz, már rég túl vagyok azon, hogy ezt a reklámok számítógépes trükkjei inspirálják. A nőknek nem kell bizonygatni, mennyit hozzátesz a festék a tekintet kiemeléséhez. Aki mégsem hiszi, annak a VOUS-lányok megmutatják, és elárulják azt is, mitől lesz egy szempillaspirál tökéletes a számukra.” Szeretnétek látni? Ide kattintva megnézhetitek!

Hírszerkesztőnk, Sophie a Miss Sporty Pump Up Mascara Booster nevű spirált próbálta lesírni.

„Én nem voltam elájulva a szempillaspirálomtól abból a szempontból, hogy nem volt nagyon látványos a hatás, miután felkentem. Az viszont igaz, hogy se nem kenődött el, se nem volt könnyű leszedni. Ez utóbbi csak második nekifutásra sikerült teljesen. Úgyhogy tartósnak tényleg tartós, de többször kell átmenni vele a szempillákon, hogy látszódjon.”

Forrás:
Molnár Anikó

Emcsi, a VOUS szerzője a S-he False Lash Wonder spirált tette próbára.

„Nagyon könnyű volt felvinni, bár az eredménnyel kezdetben nem voltam elégedett. Csomós lett, még mielőtt lesírtam volna. Végül amikor pedig patakokban folyt a könnyem, meg sem mozdult a festék a szememen. Egyáltalán nem folyt el, minimálisan sem. Este viszont a micellás vízzel gond nélkül, könnyen lejött. Összességében kiállta a próbát, hiszen vízállónak 'hirdetik'.”

Forrás:
Molnár Anikó

Én pedig az Astor Big & Beautiful Boom! szempillaspirálját próbáltam ki.

„Sajnos viszonylag rövid pilláim vannak, így nálam az elsődleges és talán egyetlen szempont mindig is az, hogy látványos legyen a végeredmény, miután felkentem. Ez a spirál két rétegben teljesítette csak a kívánságomat, viszont a hagymavágással egybekötött sírás után meg sem mozdult. Talán egy-két apró szemcse lepötyögött a szemem alatti részre, de egyébként kiállta a próbát.”

Forrás:
Molnár Anikó

A termékeket a VOUS szerkesztősége saját költségén szerezte be, a teszt nem volt része egyetlen promóciónak sem.

Ajánlott cikkek