Egyéb kategória

Tévedés! Ezen a képen nem Taylor Swift van! De akkor ki?

Wow! Taylor Swift, úgy néz ki, divatdiktátor lett, hiszen Emma Stone is hidrogénszőke frizurára váltott. Ki mástól leste volna el az ötletet, mint az énekesnőtől? Igazi hajikrekké váltak!
vous - 2016.05.23.
Tévedés! Ezen a képen nem Taylor Swift van! De akkor ki?

Korábban már megírtuk nektek a legújabb hajtrendet, amit nem más, mint Taylor vezetett be a Vogue címlapján. Az Elle Taylor Swift-effektusnak nevezte el az esetet: Tay hidrogénszőkére váltott, amihez éles stílusváltás is dukált a ruhásszekrényét illetően, sok sztár pedig nagy valószínűséggel igyekszik majd követni az általa diktált trendet. Nos, ez már most elkezdődött.

A sort Emma Stone kezdi rövidebb, hidrogénszőke hajával, aki még május elején sötétebb loknikkal jelent meg a Met Gálán. Alig telt el pár hét, a színésznő már Taylor hajikrének tudhatja magát. Az igaz, hogy ő az első, aki követi a Swift-trendet, de biztosak vagyunk benne, hogy többen beállnak majd a sorba.

Emma a Met Gálán még sötétebb hajjal tündökölt

Itt már tényleg kiköpött Taylor, főleg napszemüvegben

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.