Egyéb kategória

Fényfüzérek és lámpások: varázsoljatok tündérkertet az erkélyetekből!

Most, hogy közeleg a nyár és vele együtt a forró éjszakák, gyakrabban ücsörgünk kint az erkélyen, a teraszon, vagy gyakrabban sétálgatunk az udvaron. Ahhoz viszont, hogy az esti élmények valóban felejthetetlenek legyenek, szükségünk van a szép, otthonos légkörre is. Mutatom, hogyan varázsolhattok hangulatos kuckót az erkélyen vagy az udvaron!

vous - 2016.05.15.
Fényfüzérek és lámpások: varázsoljatok tündérkertet az erkélyetekből!

Mindössze egyetlen dologra kell összpontosítanotok: a fényekre. Egy kis megvilágítás ugyanis csodákra képes. Képzeljétek el, hogy egy nyári kerti parti, egy romantikus vacsora vagy „csillagnézős” este mennyivel hangulatosabb egy kis dekorációtól. Merüljetek el ti is a tündérfények, az izzók és az égősorok világában, és varázsoljatok csodaországot az erkélyetekre, a teraszotokra vagy az udvarotokra!

Íme 10 fotó valóságos tündérkertekről:

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.