Egyéb kategória

Fényfüzérek és lámpások: varázsoljatok tündérkertet az erkélyetekből!

Most, hogy közeleg a nyár és vele együtt a forró éjszakák, gyakrabban ücsörgünk kint az erkélyen, a teraszon, vagy gyakrabban sétálgatunk az udvaron. Ahhoz viszont, hogy az esti élmények valóban felejthetetlenek legyenek, szükségünk van a szép, otthonos légkörre is. Mutatom, hogyan varázsolhattok hangulatos kuckót az erkélyen vagy az udvaron!

vous - 2016.05.15.
Fényfüzérek és lámpások: varázsoljatok tündérkertet az erkélyetekből!

Mindössze egyetlen dologra kell összpontosítanotok: a fényekre. Egy kis megvilágítás ugyanis csodákra képes. Képzeljétek el, hogy egy nyári kerti parti, egy romantikus vacsora vagy „csillagnézős” este mennyivel hangulatosabb egy kis dekorációtól. Merüljetek el ti is a tündérfények, az izzók és az égősorok világában, és varázsoljatok csodaországot az erkélyetekre, a teraszotokra vagy az udvarotokra!

Íme 10 fotó valóságos tündérkertekről:

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.