Világ

Szőke haj, duzzadó izmok – az európai Thor elrabolta a szívünket

A skandináv isten köztünk jár. Szőke haj, szakáll, dagadó izmok, a női szívek elrablója – ő nem más, mint a szuperszexi norvég haditengerész, Lasse Matberg, a szőke Thor.
vous - 2016.05.11.
Szőke haj, duzzadó izmok – az európai Thor elrabolta a szívünket

Chris Hemsworthnek vetélytársa akadt, ugyanis Norvégiában létezik egy „istenség”, aki méltán hajaz az európai Thor címre. Tőlem meg is kapja, hiszen Lasse Matberg eszméletlenül jóképű. Az Instagramon több ezer követője van és állítása szerint gyakran kap házassági ajánlatokat – ez nem is annyira meglepő. Ami viszont már a józan ésszel vetekszik, az haditengerészünk külseje.

Hosszú, szőke haj, duzzadó izmok és rendkívül kifejező tekintet. Nem untatlak titeket, beszéljenek helyettem Lasse képei.

Ugye, ti is úgy érzitek, hogy belebújnátok a szakállába?

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.