Világ

Szőke haj, duzzadó izmok – az európai Thor elrabolta a szívünket

A skandináv isten köztünk jár. Szőke haj, szakáll, dagadó izmok, a női szívek elrablója – ő nem más, mint a szuperszexi norvég haditengerész, Lasse Matberg, a szőke Thor.
vous - 2016.05.11.
Szőke haj, duzzadó izmok – az európai Thor elrabolta a szívünket

Chris Hemsworthnek vetélytársa akadt, ugyanis Norvégiában létezik egy „istenség”, aki méltán hajaz az európai Thor címre. Tőlem meg is kapja, hiszen Lasse Matberg eszméletlenül jóképű. Az Instagramon több ezer követője van és állítása szerint gyakran kap házassági ajánlatokat – ez nem is annyira meglepő. Ami viszont már a józan ésszel vetekszik, az haditengerészünk külseje.

Hosszú, szőke haj, duzzadó izmok és rendkívül kifejező tekintet. Nem untatlak titeket, beszéljenek helyettem Lasse képei.

Ugye, ti is úgy érzitek, hogy belebújnátok a szakállába?

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.