Egyéb kategória

Súlyos vád: Katalin hercegné esküvői ruhája koppintás volt!

Egy angol esküvőiruha-tervező perli a brit Alexander McQueen divatházat, mert szerinte ellopták tőle Katalin hercegné esküvői ruhájának vázlatát.
vous - 2016.04.27.
Súlyos vád: Katalin hercegné esküvői ruhája koppintás volt!

Christine Kendall hertfordshire-i tervező azt állítja, Sarah Burton, az Alexander McQueen tervezője és jelenlegi kreatívigazgatója Katalin hercegné esküvői ruháját az ő ötletei alapján tervezte.

Természetesen a divatház azonnal közleményben reagált a vádakra.

Teljesen érthetetlennek tartjuk ezt a jogi követelést. Miss Kendall már négy évvel ezelőtt is megkeresett minket, és már akkor tisztáztuk vele, teljes képtelenség, hogy az ő vázlatait használtuk volna fel.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség/Europress Fotóügynökség

A divatcég hozzátette, Sarah Burton sosem látta Christine Kendall vázlatait, egész addig, amíg a nő meg nem kereste őket Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője után körülbelül egy évvel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!