Egyéb kategória

Bakancslista: amiket semmiképp ne halogassatok huszonévesen!

Tegyük fel, hogy most hirtelen 50 évesek lesztek. Az élet elmúlik, és ti ültök a fényképeitek felett, és azon gondolkoztok, mit hagytatok ki az életetekből. Mit kellett volna másképp csinálnotok. Azon agyaltok, hogy mi lett volna, ha...
vous - 2016.04.23.
Bakancslista: amiket semmiképp ne halogassatok huszonévesen!

Kínzó dolog ezzel marcangolnotok önmagatokat, és hogy ezt elkerüljétek, hoztam nektek egy bakancslistát, amit mindenképpen jó lenne kipipálnotok, még a 20-as éveitek alatt. Ha így tesztek, biztos hogy kevésbé lesz hiányérzetetek idősebb korotokban.

Beszéljetek róla, mit éreztek!

Fejezzétek ki szavakkal, mi van bennetek. Mondjátok el, hogy mit éreztek. Azt is, hogy mennyire fontos számotokra a másik, mennyire értékelitek mások személyét, és azt is, ha valami nem esik jól, vagy hirtelen szerelemre lobbantatok valaki iránt. Így nem fogjátok azt érezni, hogy „jó lett volna elmondani neki, hogy…”.

Forrás:
pexels

Tanuljatok!

Soha ne hagyjátok abba a tanulást! Tapasztaljatok, képezzétek magatokat! Később ennek meglesz a gyümölcse, különben is, csak így tarthatjátok frissen magatokat szellemileg!

Töltsetek sok időt a családotokkal!

Találkozzatok gyakran, ugorjatok haza gyakran egy hétvégére. Higgyétek el, nincs mardosóbb érzés annál, ha úgy érzitek, kevés időt töltöttetek a szüleitekkel, testvéretekkel, mert a munka vagy a buli fontosabb volt.

Mozogjatok!

Fontos, hiszen a fittség az alapja annak, hogy még hosszú ideig élvezhessétek az életet gond nélkül. Fájós háttal azon siránkozni idős korotokban, hogy jobban oda kellett volna figyelni a testetekre annak idején, már egy kicsit késő.

Kísérletezzetek!

Új stílus, egy vad haj, mint mondjuk a macaron-hajcsoda, vagy egy új karrier. Kísérletezzetek magatokkal, az életetekkel: mikor találhatnátok meg és élhetnétek ki magatokat, ha nem most?

Utazzatok!

Sokat, sokfelé. Lássatok világot még most, mikor kevesebb kötelezettségetek van, és könnyebben felrúghatjátok az életeteket egy izgalmas, világ körüli útért. Ne később fájjon a szívetek, hogy kimaradt az életetekből! A sárga ruhás lány biztosan nem fog bánkódni emiatt.

Kockáztassatok!

Fiatalkorotokban még jobban támogatnak a szüleitek is, és ha valamit elrontotok, még előttetek van egy egész élet, hogy kijavítsátok a hibátokat, vagy újrakezdjétek. Ne féljetek vállalkozni, mert túl kockázatosnak tűnik! Vegyetek példát a sikeres fiatalokról, mondjuk az Ykra tervezőjéről!

Ti mivel bővítenétek a listát?

Címkék: #halogatás #munka
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.