Egyéb kategória

Ez a férfi téríthette el a Ciprusra tartó repülőgépet

Kedd reggel túszdráma bontakozott ki egy ciprusi reptéren. Az első információk szerint nem terrorcselekményről van szó, hanem egy férfi menedékjogot követel az országban.
vous - 2016.03.29.
Ez a férfi téríthette el a Ciprusra tartó repülőgépet

Mint arról korábban beszámoltunk, kedd reggel eltérítettek egy Egyiptomból indult gépet. Mint kiderült, az elkövető vélhetően nem terrorista, hanem Cipruson szeretne menedékjogot kérni, ezért térítette el a gépet. A helyi hatóság válságstábot állított fel, és sikerült megegyezniük az elkövetővel, hogy a személyzeten és négy külföldi utason kívül mindenkit elenged.

Az egyiptomi média birtokába jutott egy felvétel, ami állítólag a gép belsejében készült, és a túszejtő látható rajta.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.